Μενού
Η πρώτη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024
Η πρώτη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024 | (Instagram @eurovision)
  • Α-
  • Α+

Σε ρυθμούς Eurovision έχει μπει τα τελευταία 24ωρα η εγχώρια βιομηχανία θεάματος. Και αυτό γιατί οι εκπρόσωποι Ελλάδας και Κύπρου βρίσκονται ήδη στο Μάλμε της Σουηδίας όπου πραγματοποίησαν τις πρώτες πρόβες τους επί σκηνής.

Τα σχόλια στο twitter και στις δύο περιπτώσεις διχασμένα. Η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα φόρεμα που συνδυάζει λευκό με μεταλλικό λιλά χρώμα και μαύρες μπότες. Μαζί της on stage ήταν τέσσερις χορευτές, μια γυναίκα και τρεις άνδρες με τη χορογραφία να έχει street, ethnic αλλά και παραδοσιακά στοιχεία.

Το φόντο ήταν 3D πολύχρωμα γραφικά. Τη Μεγάλη Πέμπτη στις 2 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας και στις 9 Μαΐου, η Μαρίνα Σάττι θα τραγουδήσει το «Ζάρι» στη 3η θέση του δεύτερου ημιτελικού.

Είχε προηγηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου η πρώτη πρόβα της Κύπρου όπου η Silia Kapsis ερμήνευσε το «Liar». Εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα παντελόνι και ένα crop top σε αστραφτερό λευκό χρώμα δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη. Στη σκηνή μαζί της ήταν τέσσερις άντρες χορευτές που στο τελικό ρεφρέν βγάζουν τα λευκά μπλουζάκια τους.  Η σκηνική παρουσία του «Liar» έχει γραφικά σε πράσινο και κόκκινο χρώμα στις LED οθόνες στο φόντο της σκηνής και στο πάτωμα.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν θεαματικά ούτε για την Ελλάδα ούτε και για την Κύπρο όσον αφορά στην τελική τους κατάταξη στον 68ο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις των μεγάλων στοιχηματικών εταιρειών.

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης η Ελλάδα βρισκόταν στην 8η θέση και η Κύπρος στην 23η. Σε επιμέρους στοιχήματα προβλέπεται άνετη πρόκριση τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου από τους ημιτελικούς στον Τελικό της 11ης Μαϊου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA