Μενού
survivor
Θοδωρής Τουρκογεώργος | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Η εβδομάδα στο Survivor ξεκίνησε με τον «Κόκκινο» Γιώργο Παπαχαραλάμπους να βγαίνει στον τάκο και συνεχίστηκε με τους «Μπλε» να χάνουν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας (ο οποίος έγινε κατά από συνεχή βροχόπτωση) και με τη σειρά τους να βγάζουν προτεινόμενο προς αποχώρηση τον Θοδωρή Τουρκογεώργο που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους της ομάδας του.

«Ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα, θα ήταν άδικο για κάποιον άλλον να βγει υποψήφιος. Κάθε εβδομάδα θα είμαστε τα ίδια άτομα στη μονομαχία μέχρι να φύγουμε, οπότε είναι μια συνήθεια και αυτό», δήλωσε ο Θοδωρής σημειώνοντας πως η πρόκληση του Παπαχαραλάμπους να βρεθούν αντίπαλοι στη μονομαχία έγινε αποδεκτή.

«Από το Survivor 2024 έχουν περάσει μέχρι τώρα 36 παίκτες και πλέον έχουν απομείνει 12. Ακριβώς το 1/3 των παικτών. Ενώ τρέχουν στους ίδιους ακριβώς στίβους που χρησιμοποιούν για τα παρκούρ τους και οι Τούρκοι παίκτες του Survivor All Star. Πολλοί έχουν τραυματιστεί σε αυτούς τους στίβους και μάλιστα σοβαρά», είπε ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός και τους ρώτησε για το αν περίμεναν πως θα έφταναν μέχρι την τελευταία 12αδα και για την εμπειρία των 4 μηνών. Μπλε και Κόκκινοι μίλησαν για το τι ήταν αυτό που τους κατέβαλε περισσότερο στον Άγιο Δομίνικο και πως το αντιμετώπισαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA