Μενού
Stefanos Kasselakis
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
  • Α-
  • Α+

O Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε το πρωί της Μ.Τρίτης (30/04) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha και αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων- στο θέμα σχετικά με τη βάφτισή του και τον σχηματισμό του σταυρού το οποίο αποκάλυψε ο ίδιος μετά τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο στην Αμερική.

«Στην Εκκλησία δεν πρέπει να πηγαίνει κανείς σαν σε συνδιαλλαγή, όταν ζητάς κάτι. Ο κάθε άνθρωπος να αντλεί έμπνευση από όπου θέλει. Να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν έχω να κρύψω τίποτα. Είμαι ο εαυτός μου. Εάν είναι μία ομολογία πίστης..ένα βίωμα με το οποίο έχω μεγαλώσει και με γειώνει. Μεγάλωσα με μία πίστη, με μία εμπειρία στο μοναστήρι που με συνόδευσε σε όλη  μου τη ζωή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι προοδευτικός πολιτικός σε όλα τα ζητήματα.»

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι είναι ο μόνος πολιτικός που έχει εργαστεί, κάνοντας αντιπαραβολή με τον πρωθυπουργό.

«Με κατηγορούν για το πόθεν έσχες μου. Έχω δουλέψει στην Αμερική. Για ποιο λόγο ζηλεύουν τόσο πολύ που ένας νέος άνθρωπος έρχεται από το εξωτερικό έχοντας πετύχει σε πολύ ανταγωνιστικά πεδία. Μιλάω για αυτούς που έβαλαν λόγια, ότι είπα τη λέξη "θαύμα".

Ο κύριος Ανδρουλάκης είπε για τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ. Φοβερό χιούμορ...», είπε ο κ. Κασσελάκης και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι κλασσικός πολιτικός. Ξέρω πολύ καλά τα θέματα οικονομίας. Είμαι ο μόνος πολιτικός που έχει εργαστεί, έχει επιχειρήσει. Δεν υπάρχει άλλος στη ΝΔ που να κατανοεί αυτά τα θέματα. Ο υπουργός Οικονομίας έγινε από φοιτητής βουλευτής. Ο πρωθυπουργός ήταν τρία χρόνια σε μία τράπεζα που έφερε ζημιές στον εργοδότη του και ενάμιση χρόνο δεν έκανε τίποτα μέχρι να εκλεγεί βουλευτής.

Αν φανερώσω εγώ ένα βίωμά μου, τι άλλαξε; Οι σύντροφοί μου σχολιάζουν πολλά πράγματα και οι αντίπαλοί μου, εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω.Δεν έχουμε κανένα κόλλημα με κανένα συμφέρον, με κανέναν μηχανισμό.»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA