Μενού
Η Marie Davis μιλά για το σαμπουάν αλόγου που χρησιμοποιεί
Marie Davis | (TikTok @marie_13419)
  • Α-
  • Α+

Μία γυναίκα που χρησιμοποιεί σαμπουάν για άλογα, μιλά για την επιλογή της και εξηγεί πώς την αντιμετωπίζουν όσοι το μαθαίνουν. «Πάντα γελάνε όταν τους λέω ότι χρησιμοποιώ σαμπουάν αλόγων για τα μαλλιά μου, αλλά ποτέ δεν έδειχναν καλύτερα» λέει η Marie Davis και ισχυρίζεται ότι το προϊόν κάνει θαύματα και στον σκύλο της.

Η ίδια αναφέρει, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun, ότι τα μαλλιά της είναι πιο λαμπερά από ποτέ, ενώ αναφέρει ότι δεν βγάζουν λιπαρότητα ανάμεσα στα λουσίματα.

«Πιθανότατα λούζω τα μαλλιά μου μία ή δύο φορές την εβδομάδα, και ακόμη και όταν πάω να τα λούσω, συνήθως δεν είναι σούπερ λιπαρά, οπότε...» δήλωσε η Marie στο βίντεο της στο TikTok. «Τα κορίτσια που το καταλαβαίνουν... το καταλαβαίνουν» έγραψε στη λεζάντα.

«Αν ξεπουλήσει και είναι δύσκολο να το βρεις, θα είμαι πολύ στεναχωρημένη!» σχολίασε ακόλουθός της κάτω από το βίντεο, με τη Marie να της απαντά «Ειλικρινά, κι εγώ».

«Έκοψα τα μαλλιά μου κοντά τον Νοέμβριο για να ξεκινήσω από την αρχή και αυτό είναι το μόνο που χρησιμοποιώ» σχολίασε άλλη ακόλουθος, ενώ υπήρξαν και άλλα σχόλια, όπως «Τα μαλλιά μου είναι τόσο δυνατά και δείχνουν υγιή!», «Το χρησιμοποιώ από τότε που ήμουν ίσως 10 ετών», «Η γιαγιά μου το χρησιμοποιούσε πάντα». 

«Η γιαγιά μου είναι αυτή που με ξεκίνησε να το χρησιμοποιώ όταν ήμουν νεότερη» απάντησε η Marie, ενώ αποκάλυψε ότι «κάνει θαύματα και για τα μαλλιά του κουταβιού μου».

Η Marie δέχθηκε και αρνητικά σχόλια για το σαμπουάν

Ωστόσο, δεν πίστευαν όλοι ότι το σαμπουάν ήταν τόσο καλό για τα μαλλιά τους. «Προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω, στέγνωσαν τα μαλλιά μου τόσο πολύ» έγραψε κάποιος. «Αυτό το πράγμα μετέτρεψε τα μαλλιά μου σε σανό» ισχυρίστηκε ένας άλλος.

«Έπρεπε να περάσω εβδομάδες μόνο με ατελείωτη περιποίηση για να αποκτήσουν ξανά μια αξιοπρεπή υφή!», «Μου φάνηκε ότι την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα, ήταν πολύ ξηρά» ήταν μερικά ακόμη σχόλια. 

«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το να ξηραίνει τα μαλλιά μου. Αλλά ο τύπος μαλλιών του καθενός είναι διαφορετικός, οπότε θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για άλλους» ανέφερε η Marie.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA