Μενού
Το γλυκό που προτιμά ο Bryan Johnson
Το γλυκό που προτιμά ο Bryan Johnson | Youtube
  • Α-
  • Α+

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Bryan Johnson, γνωστός για την εμμονή του με τη μακροζωία και τις μεθόδους αντιγήρανσης, μοιράστηκε ποιο είναι ένα από τα γλυκά που τρώει κατά κόρον για να διατηρείται ακμαίος.

Όπως γράφει η NY Post, ο 46χρονος Johnson λέει ότι κάθε μέρα τα τελευταία τρία χρόνια τρώει σοκολάτα για να βοηθήσει στην προσπάθειά του να ξεγελάσει τον θάνατο και τα χρόνια.

«Μερικές φορές τα πράγματα που είναι καλά για εμάς δεν τα κάνουμε», λέει ο ίδιος σε πρόσφατο βίντεο. Ωστόσο, ο αυτόκλητος «βιο-χάκερ» δεν αρκείται σε φθηνές μάρκες όπως οι Hershey's, καθώς το μυστικό είναι τα ποιοτικά συστατικά.

Η σωστή σοκολάτα

Παραθέτει μια μακρά λίστα με τα οφέλη που έχει το κακάο στον οργανισμό, καθώς η κατανάλωση μιας υγιούς ποσότητας καθημερινά μπορεί να κάνει θαύματα για την υγεία του εγκεφάλου, τη γνωστική λειτουργία, τη μακροπρόθεσμη μνήμη και την υγεία της καρδιάς.

«Αν ψάχνετε να αγοράσετε σοκολάτα υψηλής ποιότητας, πρέπει να έχετε υπόψιν πολλά πράγματα. Αν έχει αγνό κακάο. Να μην έχει πρόσθετα αλκάλια ή βαρέα μέταλλα και να έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή».

Ο Johnson του οποίου η φίρμα, Blueprint, πουλά κακάο, το οποίο ισχυρίζεται ότι η ομάδα του έχει «ψάξει σε όλο τον κόσμο», τόνισε ότι ενδιαφέρεται περισσότερο το κοινό του να τρώει «φαγητά υψηλής ποιότητας», είτε τα αγοράζει από τον ίδιο είτε όχι.

«Υπάρχει αυτή η πεποίθηση ότι αν το φαγητό μας βρίσκεται στα σούπερ μάρκετ, κατά κάποιο τρόπο έχει περάσει από κάποια διαδικασία διασφάλισης ποιότητας, ότι είναι ασφαλές. Αυτό δεν είναι αλήθεια», ισχυρίζεται.

Στη συνέχεια, ο Johnson δείχνει μερικές απλές συνταγές στις οποίες ενσωματώνει τη σκόνη κακάο του για να χορτάσει καθημερινά. Συχνά το αναμειγνύει με γιαούρτι και ξηρούς καρπούς, ή με ωμά λαχανικά, με γαρνιτούρα πραλίνες ξηρών καρπών.

Ο Johnson δεν είναι άγνωστος στο να δοκιμάζει νέα κόλπα κατά της γήρανσης. Έχει τραβήξει τα βλέμματα τον τελευταίο χρόνο λόγω των αμφιλεγόμενων, και μερικοί θα έλεγαν ανορθόδοξων, μεθόδων του, όπως η μετάγγιση πλάσματος από τον κατά πολύ νεότερο γιο του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA