Μενού
MasterChef: Χρήστος
MasterChef: Χρήστος | Star
  • Α-
  • Α+

Τη Silver εβδομάδα του διανύει το MasterChef με τους παίκτες να διεκδικούν στο τέλος της το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ, το οποίο μόνο ένας θα κερδίσει. 

Φαίνεται, όμως, ότι οι παίκτες είναι πλέον στα μαχαίρια με τον Χρήστο να δηλώνει στο σημερινό επεισόδιο πριν την έναρξη του Τεστ Δημιουργικότητας, ότι πολλοί συμπαίκτες του «βγάζουν νύχια» για το ποιος θα κατακτήσει τα 20.000 ευρώ, γεγονός που τον έχει στεναχωρήσει. 

«Παλεύουμε μεταξύ μας για τα λεφτά κι αυτό δε μ’ αρέσει, νόμιζα ότι θα το διασκεδάσουμε περισσότερο γιατί μπαίνουν τα λεφτά στη μέση. Χαλάει η διάθεση λόγω κινήτρου. Βλέπω ότι κάποιοι το παίρνουν πιο σοβαρά», είπε αρχικά ο Χρήστος.

«Ίσως το βλέπω πιο ρομαντικά κι εγώ μπήκα στο παιχνίδι για να κερδίσω, αλλά δεν έβλεπα τις 100.000. Έχω μπει για άλλους λόγους στο παιχνίδι, τώρα αρχίζει αυτή η σκέψη και είναι πολύ κοντά σε όλους και μπορεί να βγαίνουν νύχια. Πρέπει να μπω σε αυτό το κλίμα κι εγώ», πρόσθεσε.

Μάλιστα, στην προσωπική του συνέντευξη στη συνέχεια δεν έκρυψε ότι καταλαβαίνει τους συμπαίκτες του, αλλά για εκείνον έχει μεγαλύτερη σημασία οι φιλίες που έχει κάνει μέσα στο MasterChef.

Εκείνος, όπως είπε, είχε προτείνει στα μέλη της μπριγάδας του να μοιραστούν τα χρήματα του επάθλου εάν τα κερδίσει κάποιος από αυτούς, αλλά δεν συμφώνησε κανένας. 

«Όταν εγώ λειτουργώ τόσο ξεκάθαρα με όλους, θέλω να υπάρχει και απέναντί μου αυτή η νοοτροπία. Δε θέλω να βάζω τα λεφτά πάνω από τους φίλους μου. Περιμένω και από τον Κώστα και από τον Νίκο να έχουν τα ίδια στάνταρ, θα απογοητευτώ αν δεν είναι έτσι», τόνισε ο Χρήστος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA