Μενού
Από την ταινία «Πράσινο Μίλι»
Από την ταινία «Πράσινο Μίλι»
  • Α-
  • Α+

Το STAR μπαίνει σε εορταστικούς ρυθμούς και από την Μεγάλη Τετάρτη αναδιαμορφώνει το πρόγραμμά του. Οι εκπομπές Breakfast@Star και Αλήθειες με τη Ζήνα θα προβληθούν κανονικά στο πρωινό πρόγραμμα του σταθμού. Shopping Star, Cash or Trash και Τροχός της Τύχης θα παραμείνουν πιστά στο ραντεβού τους με τους τηλεθεατές στην απογευματινή ζώνη. 

Στην prime time ζώνη του Star, στις 21:00 θα προβληθεί η ταινία «Ρομπέν των Δασών» και στη συνέχεια η ταινία «Στην Πόλη των Αγγέλων».

Τη Μεγάλη Πέμπτη (2/5) το πρωινό πρόγραμμα του σταθμού θα είναι αφιερώμενο στα παιδιά, με παιδικές ταινίες να προβάλλονται back to back. Στις 15:30 θα προβληθεί η ταινία «Hachiko: Η Ιστορία Ενός Σκύλου» και στις 17:30 η ταινία «Μια Σχέση Στοργής». Στις 21:00 θα προβληθεί η ελληνική ταινία «Αλίμονο στους Νέους» και στις 23:15 «Η Ρόζα της Σμύρνης».

Τη Μεγάλη Παρασκευή (3/5) το πρωινό πρόγραμμα του σταθμού θα καλυφθεί με παιδικές ταινίες. Στις 15:30 θα προβληθεί η δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής «Με τα Μάτια του Έντσο». Στις 21:00 θα προβληθεί η ταινία «Πράσινο Μίλι».

Το Μεγάλο Σάββατο (4/5) στις 21:00 θα προβληθεί η ταινία «Η Τιτανομαχία» και στις 23:15 η ταινία «Η Οργή των Τιτάνων». Την Κυριακή του Πάσχα (5/5) στις 21:00 θα προβληθεί το επεισόδιο 44 της σειράς «Στα Σύνορα» και στις 22:15 η ταινία «Τροία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA