Μενού
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision | Instagram - @Eurovision
  • Α-
  • Α+

Η Μαρίνα Σάττι, μετά την πρώτη πρόβα στη σκηνή της Eurovision που γίνεται στο Μάλμε της Σουηδίας, φαίνεται πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των μουσικών και μη φίλων του διαγωνισμού τραγουδιού.

Η Μαρίνα Σάττι, μάλιστα, αποθεώνεται στα social media και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον δεύτερο ημιτελικό της 9ης Μαΐου, την ώρα που ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision στο Instagram φροντίζει να προωθεί το «Zari».

Όπως και στους υπόλοιπους/ες διαγωνιζόμενους/ες, η Μαρίνα Σάττι «μπήκε» στη γνωστή ντουζιέρα της Eurovision που χρησιμοποιείται ως σκηνικό για την παρουσίαση και των υπόλοιπων συμμετοχών του διαγωνισμού, όπου ερμηνεύει το Zari.

Όσον αφορά τα της πρώτης πρόβας, η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στη σκηνή με ένα μίνι φόρεμα με cutouts σε λιλά αποχρώσεις, συνδυασμένο με ιδιαίτερες μπότες. Την πλαισιώνουν τέσσερις χορευτές - τρεις άνδρες και μία γυναίκα- ντυμένοι με μαύρα ρούχα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται τρίτη στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA