Μενού
Leasing 2024 Used
  • Α-
  • Α+

Ψάχνοντας συνεχώς νέους τρόπους ανάπτυξης των εργασιών τους και της πελατειακής τους βάσης, οι εταιρείες leasing και rent a car δημιουργούν ευέλικτους τρόπους μίσθωσης αυτοκινήτων. Αυτοί δεν ήταν εφικτοί πριν μερικά χρόνια, πλέον όμως δίνουν διέξοδο σε πολλούς υποψήφιους πελάτες με πολύ συγκεκριμένες ανάγκες. Από τη στιγμή λοιπόν που αρκετοί άρχισαν να αναζητούν το επόμενό τους όχημα στην αγορά των μεταχειρισμένων, οι εταιρείες leasing (μακροχρόνιας μίσθωσης), ανέπτυξαν ειδικά προγράμματα και για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, καλύπτοντας τη σχετική ζήτηση. Σήμερα μπορεί να βρει κανείς πολλές σχετικές επιλογές, τόσο από τις παραδοσιακές εταιρείες του χώρου, όσο και από νέες που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτό το σκοπό. 

Leasing 2024 Used



Τα οφέλη του leasing μεταχειρισμένου αυτοκινήτου


Σε αντίθεση με το συνεχές ψάξιμο για την αγορά ενός οχήματος από... δεύτερο χέρι, η επιλογή του leasing ενός μεταχειρισμένου συνοδεύεται από αρκετά και σημαντικά οφέλη. Τα αυτοκίνητα που διατίθενται είναι μεταχειρισμένα λίγων ετών και οι εταιρείες μίσθωσης τα προμηθεύονται από επίσημες αντιπροσωπείες. Έτσι είναι εξασφαλισμένη η προέλευσή τους, το ιστορικό τους (σέρβις κλπ) και ότι δεν έχουν γυρισμένα χιλιόμετρα. Επιπρόσθετα, επειδή συνήθως τασ συμβόλαια περιλαμβάνουν και παροχή άλλου αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης, οποιαδήποτε δεύτερη σκέψη για την πλημμελή συντήρηση του αυτοκινήτου δεν αφορά τον χρήστη. 

Leasing 2024 Used

 

Δεν χρειάζεται να καταβάλεις όλο το ποσό – όπως σε περίπτωση που αγόραζες ένα μεταχειρισμένο από ιδιώτη – και επίσης έχεις χαμηλότερο μηνιαίο μίσθωμα σε σύγκριση με το leasing ενός νέου οχήματος.

Δεν μπαίνεις σε πολύμηνη αναμονή για το αυτοκίνητό σου, καθώς τα μεταχειρισμένα προς leasing είναι άμεσα διαθέσιμα. Τέλος με το ίδιο ποσό που θα πλήρωνες κάθε μήνα για ένα καινούριο, μπορείς να έχεις ένα καλύτερο ή μεγαλύτερο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Ας δούμε όμως συνοπτικά τα οφέλη του ισχύουν και τα το leasing των μεταχειρισμένων:

  • Ευέλικτη μίσθωση οχήματος
  • Αυτοκίνητο που είναι άμεσα διαθέσιμο
  • Χωρίς το άγχος της απομείωσης της αξίας του
  • Χωρίς έξοδα συντήρησης
  • Με μεικτή ασφάλεια και
  • Οδική βοήθεια όλο το 24ωρο
Leasing 2024 Used

 

Αν πάλι κατά τη διάρκεια της μίσθωσης θελήσεις να το αγοράσεις, έχεις και αυτή τη δυνατότητα.

Images credit: Unsplush

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA