Μενού
Αστυνομία
Αστυνομική επιχείρηση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Αυτόπτες μάρτυρες μιας άγριας καταδίωξης στα Κάτω Πατήσια έγιναν κάτοικοι και επιχειρηματίες καθώς συνέβη μέρα μεσημέρι. Όλα ξεκίνησαν από έναν τυχαίο έλεγχο που θέλησαν να κάνουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ σε οδηγό αυτοκινήτου που έκριναν ύποπτο. Εκείνος προσπάθησε να ξεφύγει.

Στην διασταύρωση των οδών Δαγκλή και Ρικάκη αντιλήφθηκε ότι οι αστυνομικοί τον είχαν εγκλωβίσει με τις σειρήνες από τις υπηρεσιακές μοτοσικλέτες της Ελληνικής Αστυνομίας να έχουν ξεσηκώσει την γειτονιά. Ένας από τους αστυνομικούς προσπαθεί να ανοίξει πόρτα του οχήματος ενώ κινείται και την ίδια στιγμή συνάδελφος του χτυπά δυνατά το τζάμι του συνοδηγού. Ο οδηγός του αυτοκίνητου ωστόσο επιχειρεί εκ νέου να διαφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς.

Μπαίνει σε ένα στενό και όταν βλέπει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από το συγκεκριμένο σημείο έβαλε όπισθεν και χτύπησε με το πίσω το δεξί μέρος του αυτοκίνητου τον αστυνομικό που βρίσκεται πάνω σε μοτοσικλέτα. Ο αστυνομικός πέφτει στο πλάι και έτσι δεν παρασύρεται από τις ρόδες του αυτοκινήτου. Ο οδηγός συνεχίζει να κινείται στα στενά της περιοχής με έναν από τους αστυνομικούς να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό.

Ο δράστης όμως δεν σταμάτησε και κατευθύνθηκε προς την οδό Λιοσίων. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την καταδίωξη με τις μοτοσικλέτες τους. Τελικά καταφέρνουν να τον ακινητοποιήσουν στην οδό Νιρβάνα όπου τελικά παραδόθηκε καθώς τη στιγμή εκείνη κατάλαβε πως δεν μπορεί να ξεφύγει. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τον έλεγχο που έγινε στο πορτπαγκαζ του οχήματος βρέθηκαν περισσότερα από 15 κιλά κάνναβης ενώ ο δράστης ο οποίος είναι από την Αλβανία οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αθηνών και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Παράλληλα γίνεται έρευνα για να εξακριβωθεί εάν είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν και για ποια αδικήματα. Κάτοικοι της περιοχής εξέφραζαν το φόβο τους για τα όσα έζησαν καθώς όπως έλεγαν εάν ο δράστης πυροβολούσε για να ξεφύγει μπορεί να τραυματίζονταν ανυποψίαστοι πολίτες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA