Μενού
Έξωση στα Άνω Πετράλωνα
Μονάδες των ΜΑΤ και διαδηλωτές σε έξωση στα Πετράλωνα | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Για τα όσα έγιναν το πρωί της Τρίτης (19/12) στα Άνω Πετράλωνα, όπου έλαβε χώρα η έξωση μίας 74χρονης και του 58χρονου γιου της, που αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας, μίλησε στο Open η κόρη της ηλικιωμένης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό για την έξωση στα Πετράλωνα, είπε πως «επιτρέπονται να έρχονται και να σπάνε πόρτες; Να είναι ο άνθρωπος μέσαανάπηρος και να σπανε τις πόρτες; Πού ζούμε;».

«Ανέβηκαν πάνω και έσπασαν την πόρτα με βίαιο τρόπο. Έφυγε κλωτσιά και τούς έδιωξαν με το ζόρι. Η μητέρα μου φώναζε βοήθεια από τα παράθυρα. Μετά από δέκα χρόνια, όπου πληρώναμε κανονικά, αλλά ήταν σε ελβετικό φράγκο. Το δάνειο δεν έπεφτε και πληρώναμε συνέχεια τόκους. Ο πατέρας μου μπήκε στο Ωνάσειο για να κάνει χειρουργείο ανοικτής καρδιάς, και από τότε μας πήρε η κατηφόρα» συνέχισε η κόρη της 74χρονης στα Πετράλωνα.

«Να μας δώσουν ευκαιρία να το ξεχρεώσουμε» τόνισε καταληκτικά η κόρη της 74χρονης και αδερφή του 58χρονου που εκδιώχθηκαν από το σπίτι τους στα Πετράλωνα, και πλέον φιλοξενούνται στο σπίτι της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA