Μενού
Ο Λευτέρης Χατζηπαυλίδης
Ο Λευτέρης Χατζηπαυλίδης και ο δήμαρχος Νίκαιας | Facebook - @Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Νίκαιας
  • Α-
  • Α+

Ο Λευτέρης Χατζηπαυλίδης, αντιδήμαρχος υποδομών και τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, δέχθηκε σήμερα –από δημοτικό σύμβουλο– άγρια επίθεση με γροθιές έξω από το Ειρηνοδικείο στη Νίκαια.

Ο Λευτέρης Χατζηπαυλίδης δέχθηκε, συγκεκριμένα, επίθεση από δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο Τζάνειο με αιμορραγία, για να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί ο δημοτικός σύμβουλος ενώ οι δύο άνδρες ανήκουν σε αντίπαλες παρατάξεις.

Λευτέρης Χατζηπαυλίδης: Ποιος είναι

Ο Λευτέρης Χατζηπαυλίδης, όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του, γεννήθηκε στη Νίκαια «από γονείς Νικαιώτες, παιδιά προσφύγων, ενώ είναι παντρεμένος με τη Νικαιώτισσα, Πετρούλα Καλιβρετάκη με την οποία έχουν δύο παιδιά».

Ο αντιδήμαρχος Νίκαιας είναι εκπαιδευτικός, καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο 3ο ΓΕΛ για 30 χρόνια. Παράλληλα, είνια υπεύθυνος στον αθλητικό τομέα της ΧΑΝ Νίκαιας, όπου από μικρή ηλικία υπήρξε αθλητής αυτής, στο μπάσκετ - πινκ πογκ - σκάκι.

Διετέλεσε προπονητής κολύμβησης στον Ιωνικό Νίκαιας. Μεγάλωσε στη συνοικία των «Κιλκιανών» γύρω από την Όσια Ξένη και υπήρξε πρόσκοπος στο 7ο σύστημα, μέλος της Ποντιακής εστίας και του κατηχητικού της ενορίας.  

Το 2014 αποφάσισε να «υπηρετήσει» τη νεολαία της Νίκαιας από τη δημοτική αρχή, συμμετέχοντας στον συνδυασμό του Γιώργου Ιωακειμίδη. Αμέσως μετα την εκλογή του, ο δημάρχος τον έχρισε πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής για όλη τη διάρκεια της θητείας και το 2018 παράλληλα και αντιδήμαρχο Παιδείας –Πολιτισμού και τα δυο τελευταία χρόνια ως αντιδήμαρχος Αθλητισμού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA