Μενού
ektelesi-ston-byrwna
Εκτέλεση στον Βύρωνα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές πίσω από τη «μαφιόζικη εκτέλεση» ενός άνδρα το βράδυ της Τετάρτης, στον Βύρωνα. Η δολοφονική επίθεση, από την οποία τραυματίστηκε και η γυναίκα του θύματος, έγινε μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού τους που βρισκόταν σε παρακείμενη πλατεία.

Συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη, δύο άτομα επέβαιναν σε ένα μαύρο ΙΧ ένας άνδρας ηλικίας 32 ετών αλλά και μία 37χρονη γυναίκα. Όπως αναφέρει το MEGA, περίμεναν στο σημείο γιατί το παιδί τους έπαιζε στο πάρκο που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Ξαφνικά ήρθε μια μοτοσυκλέτα με μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός σταματάει στην μέση του δρόμου, έβγαλε ένα όπλο και «γάζωσε» τον οδηγό.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ., όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, φαίνεται πως ο 32χρονος άνδρας και η γυναίκα είναι από την Αλβανία, με την αλβανική μαφία να ψάχνει τον άνδρα από το 2021. Οι δράστες σύμφωνα με αστυνομικές πηγές παρακολουθούσαν το θύμα και περίμεναν τη στιγμή που θα ακινητοποιούσε το ΙΧ του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA