Μενού
nikos-tzantzaras
Νίκος Τζαντζαράς | PAOK FC / X
  • Α-
  • Α+

Πέθανε ο αθλητικογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Τζαντζαράς, σκορπίζοντας θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο και στην «οικογένεια» του ΠΑΟΚ.

Ο αθλητικογράφος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και έδωσε πολύμηνη μάχη για τη ζωή του, χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφήνοντας πρόωρα την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις προς την οικογένεια του Νίκου Τζαντζαρά για την απώλειά του.

Πιο αναλυτικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Τζαντζαρά που έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή, μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τη γνωστή του γενναιότητα.

Ο Νίκος υπήρξε ένας ντόμπρος, έντιμος και αθεράπευτα ρομαντικός ΠΑΟΚτσής, που με την χαρακτηριστική του φωνή γαλούχησε ραδιοφωνικά τους ακροατές του να σκέφτονται κριτικά και να υποστηρίζουν την ομάδα μας σε όλες τις μάχες για ανεξαρτησία σε όλα τα επίπεδα. Το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο. Καλό ταξίδι Νίκο…

Αντίστοιχα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επισημαίνει: «Ο Νίκος Τζαντζαράς έφυγε σήμερα και τόσο πρόωρα από τη ζωή, μετά από μία γενναία και αξιοπρεπή μάχη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA