Μία ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στον Ασπρόπυργο, όπου ένας 41χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση του ΙΧ στο οποίο επέβαινε με φορτηγό.
Το δυστύχημα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στη συμβολή των οδών Αγίου Παντελεήμονος και Αγίου Στεφάνου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό, με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια.
Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με 13 πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τη συνεπιβάτιδα και ανέσυραν τον 41χρονο χωρίς τις αισθήσεις του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία.
- Ανασχηματισμός: Αυτοί είναι οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης - Όλες οι αλλαγές
- «Ειλικρινέστατος και ευθύς»: Η παρέμβαση Ιερώνυμου που εξέπληξε τον Αλέξη Τσίπρα
- Ο φονικότερος σεισμός στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας – «Ο μεγάλος χαλασμός» της Χίου
- Γιώργος Καπουτζίδης: «Θεωρώ τον σύντροφό μου τον πιο ωραίο Έλληνα άνδρα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.