Μενού
Ραντεβού σε εστιατόριο
Ραντεβού σε εστιατόριο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μία Βρετανίδα πήγε το ρομάντζο σε άλλο επίπεδο, όταν ανέβηκε σε μία πτήση από Λονδίνο προς Σαν Φρανσίσκο και διένυσε 8.000 χιλιόμετρα, για ένα ραντεβού που δεν ήξερε καν πώς θα κατέληγε. Η συνάντηση αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών, αλλά τουλάχιστον αποκόμισε μερικές παραστάσεις και έναν...φίλο δι' αλληλογραφίας.

Η 35χρονη Κέιλι Καστλ είχε γνωρίσει τον ανώνυμο εραστή της σε ένα μπαρ του Μεξικό, το φθινόπωρο του 2023, στη διάρκεια ενός ταξιδιού. Μία σύντομη «περιπέτειά» τους σε κοντινή παραλία τής άφησε καλές εντυπώσεις, και έτσι όταν γύρισε στο Λονδίνο άρχισε να συνομιλεί συχνά με τον άντρα online, όπως γράφει η New York Post.

Από μόνος του, ο άνδρας την προσκάλεσε να τον επισκεφθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου έμενε και εργαζόταν, με όλα τα έξοδα πληρωμένα φυσικά. Της έκλεισε τα εισιτήρια της πτήσης, και με το που έφτασε άρχισε να ξεναγεί τη γυναίκα στα πιο διαλεχτά μέρη και εστιατόρια, αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά.

Η Κέιλι πέταξε μέχρι το Σαν Φρανσίσκο για το ραντεβού της
Η Κέιλι πέταξε μέχρι το Σαν Φρανσίσκο για το ραντεβού της | Shutterstock

Πώς «στράβωσε» το ραντεβού

Μπορεί να μην λυπήθηκε τα έξοδα αλλά, όπως είπε η Κέιλι, ήταν η συμπεριφορά του που την απομάκρυνε συναισθηματικά. «Έκανε κράτηση για τις πτήσεις μου, με ρώτησε τι ήθελα να κάνω. Πήγαμε για γευσιγνωσία κρασιού και μια ωραία βόλτα στην παραλία, και μετά απλά επέστρεψα στο ξενοδοχείο μου», δήλωσε, ήδη υποψιασμένη πως δεν βρίσκονταν στο ίδιο «μήκος κύματος».

Ακόμα και όταν επισκέφθηκαν το Εθνικό Πάρκο Γιοσέμιτι, ένα από τα ομορφότερα φυσικά πάρκα της Αμερικής, εκείνος αντιμετώπιζε την έξοδο σαν υποχρέωση που ήθελε να «βγάλει». Σύμφωνα με την 35χρονη, ο άντρας ασχολούταν τόσο με θέματα της δουλειάς του και ήταν τόσο ώρα στο κινητό του, που τής έδωσε την εντύπωση πως δεν «ήταν εκεί».

Η επίσκεψη στο πάρκο την έπεισε ότι δεν ταίριαζαν
Η επίσκεψη στο πάρκο την έπεισε ότι δεν ταίριαζαν | Shutterstock

«Μου αρέσει το περπάτημα, αλλά εκείνος ήταν όλη την ώρα στο κινητό του. Όσο εγώ έκανα βόλτες έξω, αυτός πέρασε όλη την ημέρα στο μπαρ του πάρκου», είπε η Κέιλι.

Παρά την απογοήτευσή και την έλλειψη πραγματικής σύνδεσης, η γυναίκα δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για την εμπειρία, εστιάζοντας στο γεγονός ότι έχουν γίνει καλοί φίλοι. «Αποφασίσαμε να μείνουμε φίλοι, το ραντεβού είναι ένα τεστ, με τον καιρό γνωρίζεις τους πάντες».

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι παράτησε το όνειρο του τέλειου «υπερατλαντικού» ραντεβού. Όπως αποκάλυψε στην Post, σχεδιάζει αυτές τις μέρες ακόμα ένα ραντεβού με έναν «υποψήφιο» από το Μεξικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA