Μενού
Michelle
Michelle | TikTok
  • Α-
  • Α+

Μία μητέρα από τις ΗΠΑ αποκάλυψε ότι εξόφλησε χρέος ύψους 10.000 δολαρίων σε μόλις τρεις μήνες χάρη σε μία απλή μέθοδο τριών κανόνων εξηγώντας ότι ήταν αρκετά απλό όταν συνειδητοποίησε από πού έχανε πραγματικά χρήματα.

Η Michelle εκμυστηρεύτηκε στη Sun ότι η τήρηση ενός αυστηρού προϋπολογισμού ήταν το κλειδί, αλλά και η απόκτηση επιπλέον εισοδήματος βοήθησε πραγματικά. «Δεν θα είχα ξεπληρώσει το χρέος μου χωρίς αυτά τα τρία βήματα».

Τα τρία «must» για την επιτυχία

Το πρώτο βήμα, σύμφωνα με τη Michelle, είναι να ελέγχεις τα οικονομικά σου μέσω ενός οργανωμένου budget. «Ζω και αναπνέω λόγω αυτού του σχεδιασμού. Έπρεπε να ασχοληθώ σοβαρά με το πού ξοδεύω τα χρήματά μου», λέει η νεαρή influencer, που κατάφερε να βάζει στην άκρη 1.000 δολάρια τον μήνα μόνο με αυτή την πρακτική.

@yourhumandesignmom

Replying to @so.tiffany I wouldnt have paid off this debt without these three things (I did it all while pregnant too!) #debt #debtfree #payingoffdebt #debtfreejourney #newmom

♬ original sound - Michelle | Human Design Mom

Όχι μόνο αυτό, αλλά η Μισέλ εξήγησε ότι το επιπλέον εισόδημα από μια διαδικτυακή επιχείρηση startup τη βοήθησε επίσης να εξοφλήσει γρήγορα το χρέος της. «Έχω τη δική μου διαδικτυακή επιχείρηση. Μπορούσα κάθε μήνα να παίρνω ακόμα 1.000 δολάρια από τα κέρδη μου, συν 200 από την εργασία μου για να τα ρίχνω στο χρέος μου».

Τέλος, η τρίτη συμβουλή της Michelle έκανε πραγματικά τη διαφορά στο πόσο γρήγορα εξόφλησε το χρέος, με την ίδια να λέει: «Διέθετα ό,τι επιπλέον χρήματα κέρδιζα στο χρέος μου. Κάθε μπόνους και αύξηση από τη δουλειά τα έβαζα εκεί. Ήταν πραγματικά δύσκολο και έχω ακόμα περισσότερα να κάνω». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA