Μενού
Αεροδρόμιο στο Λονδίνο
Αεροδρόμιο στο Λονδίνο | AP Photos / Alberto Pezzali
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης (9/5) στον νότιο τερματικό σταθμό του Gatwick, στο Λονδίνο, καθώς επιβάτες απομακρύνθηκαν μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο αεροδρόμιο στο Λονδίνο επικράτησε μικρός πανικός μεταξύ προσωπικού και επιβατών, με αποτέλεσμα να υπάρξει φόβος για τυχόν καθυστερήσεις πτήσεων.

Αναρτήσεις στα social media δείχνουν τον πανικό που επικράτησε στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Λονδίνου, καθώς χιλιάδες επιβάτες περιμένουν έξω από τον τερματικό σταθμό.

Φοβούνται ότι οι καθυστερήσεις των πτήσεων είναι «αναπόφευκτες» με έναν χρήστη του X (σ.σ.πρώην Twitter) να υποστηρίζει: «Το προσωπικό λέει ότι όλες οι πτήσεις δεν αναχωρούν».

Λονδίνο: Τι αναφέρει το αεροδρόμιο για το συμβάν

«Η ειδική πυροσβεστική υπηρεσία του αεροδρομίου μας παρέστη γρήγορα και επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε πυρκαγιά» ανέφερε σε ανακοίνωση το Gatwick, ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Χ. «Οι επιβάτες επιτρέπεται να επιστρέψουν στην αίθουσα αναχωρήσεων».

Την ίδια ώρα, οι Αρχές συμβούλευσαν τους ταξιδιώτες να ελέγχουν την κατάσταση των πτήσεών τους εγκαίρως.

Παράλληλα, το ταξιδιωτικό γραφείο Clarity, δήλωσε σχετικά: «Η ταξιδιωτική εταιρεία Clarity, η οποία έχει αναλάβει την ευθύνη για την ασφάλεια των ταξιδιωτών, έχει την ευθύνη για την ασφάλεια των ταξιδιωτών: Η Clarity συμβουλεύει τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν από ή μέσω του αεροδρομίου Gatwick του Λονδίνου να επιβεβαιώσουν την κατάσταση της πτήσης τους πριν από την αναχώρηση και να δώσουν επιπλέον χρόνο για τη διεκπεραίωση μέσω του αεροδρομίου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA