Μενού
sxoleio
Σχολείο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μια 24χρονη δασκάλα δημοτικού στο δυτικό Ουισκόνσιν, στις ΗΠΑ, κατηγορείται ότι είχε συνάψει σχέση με 11χρονο μαθητή της, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην κομητεία Σεντ Κρουά.

Σύμφωνα με το CBS, η Madison Bergmann, από το St. Paul, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση πρώτου βαθμού σε παιδί κάτω των 13 ετών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που επικαλείται το μέσο, η αστυνομία κλήθηκε στο δημοτικό σχολείο River Crest στο Hudson «σχετικά με ανάρμοστη συμπεριφορά μεταξύ μίας νυν δασκάλας και ενός μαθητή της 5ης τάξης» - ενός 11χρονου αγοριού.

Στους αστυνομικούς παρουσιάστηκαν ντοκουμέντα από διαδικτυακές συνομιλίες μεταξύ του θύματος και της Bergmann όπου μιλούσαν για τις συναντήσεις τους, οι οποίες φέρεται να συνέβησαν μέσα στην τάξη κατά τη διάρκεια του γεύματος ή μετά το σχολείο.

Τα μηνύματα ανακαλύφθηκαν όταν η μητέρα του θύματος πήρε το τηλέφωνό του αφού τον έπιασε να μιλάει στο τηλέφωνο με την Bergmann νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Το αγόρι φέρεται να μιλούσε με την Bergmann «σχεδόν καθημερινά» και ότι πήρε τον αριθμό της όταν πήγε για σκι μαζί της και με τη μητέρα του στο Afton Alps κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών.

Η Bergmann είπε επίσης στην αστυνομία ότι πήρε τότε τον αριθμό του αγοριού σε περίπτωση που χωρίζονταν στο πάρκο. Στο σακίδιο της 24χρονης, ένας αστυνομικός εντόπισε φάκελο με το όνομα του θύματος που περιείχε πολλές χειρόγραφες σημειώσεις.

Το αγόρι δήλωσε αργότερα στην αστυνομία ότι ο ίδιος και η Bergmann έγραφαν ο ένας στον άλλον σημειώματα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πολλά από τα γράμματα μιλούσαν για τα φιλιά που έδιναν ο ένας στον άλλον, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και ενοχλημένοι από αυτή την είδηση. Η μεγαλύτερη ανησυχία μας είναι για την κοινότητα του σχολείου River Crest και τα παιδιά που επηρεάζονται», έγραψε η διευθύντρια Kimberly Osterhues σε μήνυμα προς τους γονείς.

Η Bergmann αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 25.000 δολαρίων και δεν επιτρέπεται να παραβρίσκεται σε σχολική ιδιοκτησία ή σε σχολικές εκδηλώσεις. Η επόμενη εμφάνισή της στο δικαστήριο έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA