Μενού
trump
Ο Τραμπ προκαλεί... έκλειψη ηλίου» | @realDonaldTrump
  • Α-
  • Α+

Viral έγινε η (ομολογουμένως περίεργη) έμπνευση του Ντόναλντ Τραμπ να συνδυάσει ένα προεκλογικό του μήνυμα με την ολική έκλειψη ηλίου! Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Truth Social, το κεφάλι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ αναλαμβάνει τον ρόλο του... φεγγαριού – εμποδίζοντας τον ήλιο να λάμψει και βυθίζοντας την Αμερική στο απόλυτο σκοτάδι. Μάλλον δεν το σκέφτηκε και πολύ καλά...

Το βίντεο ξεκινά με τις λέξεις «η πιο σημαντική στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας λαμβάνει χώρα το 2024» πάνω από μια εικόνα του φλεγόμενου ήλιου, σαν «χαλί» ακούγεται δραματική μουσική.

Οι εικόνες δείχνουν μεγάλα πλήθη που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν μια προηγούμενη έκλειψη ηλίου, κοιτάζοντας ψηλά τον ουρανό φορώντας προστατευτικά γυαλιά.

Τα πλάνα εναλλάσσονται ανάμεσα στα εντυπωσιασμένα πλήθη και τον ήλιο, μέχρι μια τεράστια σιλουέτα αρχίζει να κινείται αργά κατά μήκος του.

Όμως, δεν είναι το φεγγάρι που προκαλεί το σπάνιο φαινόμενο. Είναι το περίγραμμα του κεφαλιού του Ντόναλντ Τραμπ, με τη χαρακτηριστική κόμη του, τα φρύδια και τον μακρύ λαιμό του.

Καθώς το κεφάλι του καλύπτει ολόκληρο τον ήλιο – δημιουργώντας τη δική του ηλιακή έκλειψη – μια φράση αναβοσβήνει στην οθόνη: «Θα σώσουμε την Αμερική – Θα την κάνουμε υπέροχη ξανά»!

Φαίνεται, ωστόσο, πως αυτό... δεν πήγε και πολύ καλά. Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπερδεύτηκαν κάπως από το μήνυμα τονίζοντας πως ο Τραμπ θα μπλοκάρει τον ήλιο και θα βυθίσει ολόκληρη τη Γη στο σκοτάδι.

«Αχ. Άρα το να βρεθεί ο Τραμπ ''μπροστά'' από τον Μπάιντεν θα βυθίσει την Αμερική στο σκοτάδι; (Ξέρεις. Ακριβώς όπως μια έκλειψη)», έγραψε ένα άτομο στο X, πρώην Twitter.

«Ξέχασες επίσης να συμπεριλάβεις το επόμενο καρέ, ξέρεις, αυτό όπου αναδύεται ξανά ο ήλιος. Οι εκλείψεις είναι προσωρινές. Όπως ο Τραμπ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA