Μενού
Βαλίτσα
Βαλίτσα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Με τις αργίες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς να μας δίνουν την πρώτη «γεύση» διακοπών της χρονιάς, η συνήθης ανησυχία είναι πώς θα κάνουμε τον χρόνο μας να μετρήσει, πράγμα που δεν γίνεται μας χωρίς σωστή οργάνωση.

Ας πούμε, η βαλίτσα. Πόσες φορές ξυπνήσατε στο εξοχικό σας ή στο ξενοδοχείο, και φάγατε τις καλύτερες πρωινές ώρες κάνοντας ανασκαφή στα ρούχα για να βρείτε το μαγιό, το παρεό, και τα εσώρουχα για μετά την παραλία; Λοιπόν, μία χρήστης του Instagram έχει τη λύση.

Το κλειδί, σύμφωνα με το βίντεο που ανάρτησε η χρήστης makelifesimpler, είναι το σωστό πακετάρισμα της βαλίτσας, με στόχο να γλιτώσετε χρόνο όταν ξεπακετάρετε.

Πώς πακετάρεται σωστά η βαλίτσα

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η λύση είναι να επιλέξετε από πριν τα σύνολα που θα φορέσετε, και να τα διπλώσετε από πριν σε σετ ρούχων, το ένα μέσα στο άλλο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο πιο αποδοτικός τρόπος είναι να απλώσετε την μπλούζα ή το shirt, πάνω της το παντελόνι, ή φούστα, και πάνω σε όλα αυτά τα εσώρουχα

Πρώτα διπλώστε το κατωφόρι, τυλίγοντας με αυτό τα εσώρουχα, και διπλώστε το πανωφόρι πάνω από το παντελόνι «φακελώνοντάς» το μέσα. Έτσι θα έχετε το σύνολό σας σε μορφή «συσκευασίας», και δεν θα χρειάζεται να το φτιάξετε τη στιγμή που θα το χρειαστείτε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA