Μενού
athina-onassi
Αθηνά Ωνάση | (AP Photo/Felipe Dana)
  • Α-
  • Α+

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την 38χρονη Αθηνά Ωνάση να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία, διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης. 
 
Αφορμή για να φουντώσουν η σχετική φημολογία στάθηκε η πρόσφατη εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση σε αγώνες ιππασίας στο Σεν Τροπέ, οι οποίοι μάλιστα φέρουν και το όνομά της. Η χρυσή κληρονόμος δεν συμμετείχε κι απλά παρακολούθησε τους αγώνες με αποτέλεσμα να μην αργήσουν να φουντώσουν οι φήμες.

Προς το παρόν, άτομα του περιβάλλοντός της ούτε έχουν διαψεύσει ούτε έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης, ενώ πέπλο μυστηρίου καλύπτει και την προσωπική της ζωή αφού οι φήμες ότι βγαίνει με τον Ιταλό ιππέα, Αλμπέρτο Ζόρζι, έμειναν μόνο… φήμες και δεν έχει υπάρξει κάποια επιβεβαίωση. 

Πάντως, το περιβάλλον της Αθηνάς Ωνάση αναφέρει ότι η χρυσή κληρονόμος δεν είναι σε σχέση αυτή την περίοδο, ενώ η ίδια - εδώ και χρόνια - τηρεί σιγή ιχθύος γύρω από την προσωπική της ζωή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA