Μενού
Πρόβα της Μαρίνας Σάττι
Πρόβα της Μαρίνας Σάττι | ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ της Πέμπτης (09/05) στις 22:00 η Μαρίνα Σάττι θα δώσει τη μεγάλη μάχη της για να προκριθεί στον τελικό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, το προσεχές Σάββατο (11/0).

Λίγο πριν την παρουσία της στον ημιτελικό, η EBU έδωσε την ευκαιρία στην Μαρίνα να δώσει τις απαντήσεις της σε χαρακτηριστικές ερωτήσεις θαυμαστών της.

Στην πρώτη από αυτές, η Μαρίνα απαντά για τον ρυθμό του κομματιού «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό.

«Σστην Ελλάδα τον αποκαλούμε ρούμπα, αλλά στην ουσία έχει ίδιο ρυθμό με το reggaeton, οπότε συνδέεται με την ελληνική κουλτούρα και με τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο».

Σε ερώτηση για το πώς ένιωσε που χόρευε ανάμεσα σε αγνώστους στο βίντεο κλιπ του κομματιού, απάντησε: «Είναι αλήθεια, οι άνθρωποι περπατούσαν και με έβλεπαν να κουνιέμαι σαν τρελή, χωρίς να ξέρουν γιατί και χωρίς να ακούνε το τραγούδι. Το πάρτι vibe είναι παντού άλλωστε».

Επίσης, την ρώτησαν για την πιο «κλασσική» της ελληνική συνήθεια, με τη Μαρίνα Σάττι να απαντά με χιούμορ:

«Τρώω γιαούρτι με τα πάντα, στο πρωινό, στο μεσημεριανό, στο δείπνο. Όχι, μάλλον, μιλάω πολύ δυνατά, αυτό είναι» ενώ σε ερώτηση για το ποια θα είναι η επόμενη εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision, είπε: πρόβλεψή της για την επόμενη εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision: «Η Marceaux. Είναι φοβερή. Θα την δείτε στη Eurovision, δεν ξέρω αν θα είναι του χρόνου αλλά θα την δείτε».

Δείτε το βίντεο με τη Μαρίνα Σάττι να απαντά στις ερωτήσεις:

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA