Μενού
mpetty-maggira
Μπέττυ Μαγγίρα | Instagram @betty_maggira
  • Α-
  • Α+

Τον σάλο που έχει δημιουργηθεί την τελευταία εβδομάδα με την Κατερίνα Καινούργιου και το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξε ο πρώην της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, με τη Δανάη Μπάρκα, σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου (2/3) η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «I love Σου Κου».

«Πάντα, σε αυτές τις υποθέσεις, πως γίνεται και την πληρώνουν οι γυναίκες; O Φίλιππος δε φέρει καμία ευθύνη; Όταν ερωτοτροπεί δημόσια με μια κοπέλα που τη γνώρισε από την πρώην του, δεν φέρει ευθύνη; Γιατί τα ρίχνουμε όλα στο ποια πήρε τον άντρα ποιας;» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε για το ξέσπασμα που είχε χθες η Κατερίνα Καινούργιου και όσους δέχονται σχόλια στα social media για την προσωπική τους ζωή:

«Θα συμφωνήσω με την Κατερίνα. Εννοείται ότι έβαλε και τον εαυτό της μέσα σε αυτό, δε μπορεί να τον εξαιρέσει. Παιδιά, και να μην εξέθετε την προσωπική της ζωή, πιστεύετε ότι δε θα δεχόταν σχόλια για την εμφάνισή της, για τον τρόπο που μπορεί να φέρεται ή να ντύνεται ή οτιδήποτε;

Από τη στιγμή που είμαστε όλοι αυτοαναφορικοί και μιλάμε για τις προσωπικές μας ζωές, τις οικογένειές μας, το τι κάνουμε και κρίνουμε και τους άλλους, θα κριθούμε. Έχεις δει καμιά εκπομπή να λέει «α, χώρισε η Μπέττυ με τον Δημήτρη, πάμε παρακάτω. Μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας. Ίσως για αυτό η Ελένη Μενεγάκη είναι αυτή που είναι» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA