Μενού
Το ερωτικό τρίο στο Challengers
Το ερωτικό τρίο στο Challengers | Youtube
  • Α-
  • Α+

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Challengers, Josh O'Connor, μίλησε για τις «γαργαλιστικές» λεπτομέρειες από την ερωτική σκηνή που γύρισε στο πλευρό της Zendaya και του συμπρωταγωνιστή τους, Mike Faist.

Όπως γράφει το Unilad, στο νέο φιλμ με θέμα το τένις η Zendaya αναλαμβάνει τον ρόλο της Tashi Duncan, ενός πηγαίου ταλέντου που βρίσκεται στη μέση ενός πολύ έντονου ερωτικού τριγώνου με δύο συμπαίκτες της.

Μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι O'Connor και Mike Faist, οι οποίοι υποδύονται τους Patrick Zweig και Art Donaldson αντίστοιχα. 

Το παρασκήνιο του ερωτικού τρίο

Σχολιάζοντας τη σχέση μεταξύ των τριών αθλητών, ο O'Connor παραδέχτηκε ότι δεν ήξερε πώς να χαρακτηρίσει τη σεξουαλικότητα του χαρακτήρα του και του Faist. «Νομίζω ότι έχει απ' όλα. Είναι πλατωνικό και μη πλατωνικό».

«Νομίζω ότι έχουν εμμονή ο ένας με τον άλλον. Νομίζω ότι είναι κάτι πιο δυνατό από την αγάπη, χρειάζονται ο ένας τον άλλον για να νιώθουν ολοκληρωμένοι», πρόσθεσε.

Μάλιστα, για να εξοικειωθούν και οι τρεις ηθοποιοί με μία τέτοια άβολη σκηνή, προετοιμάστηκαν από ένα συντονιστή οικειότητας για το πώς να «πιλοτάρουν» τις κινήσεις τους και να ορίσουν τα όριά τους.

Ο O'Connor πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλές πτυχές που κάνουν κάθε σκηνή να λειτουργεί. Πιστεύω ότι η εμπιστοσύνη στους συναδέλφους μου ήταν ζωτικής σημασίας. Ο συντονιστής οικειότητας το σχεδίασε σαν χορογραφία. Όλοι ξέραμε τι θα κάναμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA