Μενού
Η Τατιάνα Μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ | (NDP Photo)
  • Α-
  • Α+

Ώρες αγωνίας για την Τατιάνα Μπλάτνικ, καθώς από τα ξημερώματα της 19ης Μαΐου αγνοείται μυστηριωδώς στο Μαλιμπού, ο γιος του πατριού της. 

Ο 53χρονος Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ από τη Νέα Υόρκη εθεάθη για τελευταία φορά γύρω στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου και λέγεται ότι φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι αλλά δεν φορούσε παπούτσια, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail.

Στην ανακοίνωση της εξαφάνισης που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Μπρίλεμπουργκ περιγράφεται ως λευκός άνδρας, ύψους 1,80 μ., βάρους 74 κιλών, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια και ένα τατουάζ στο πάνω μέρος του μηρού του.

«Υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του κ. Μπρίλεμπουργκ», ανέφερε το τμήμα του σερίφη της περιοχής στην αναφορά εξαφάνισης.

Λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες της εξαφάνισής του δεν έχουν γίνει γνωστές. Ο 53χρονος, ο οποίος φέρει το ίδιο όνομα με τον πατέρα του, είναι γιος του πατριού της Τατιάνας Μπλάτνικ, που πριν μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον πρίγκιπα Νικόλαο.

Το γραφείο του σερίφη του Λος Άντζελες αναφέρει, σύμφωνα με τη Daily Mail, ότι ο Μπρίλεμπουργκ δεν έχει πλέον δεσμούς με την οικογένεια.

Σύμφωνα με το cbsnews, ο φέρει το ίδιο όνομα με τον πατέρα του, για αυτό και αρχικά τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι αγνοείται ο πατριός της Τατιάνα Μπλάτνικ, ενώ πρόκειται για τον γιο του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA