Μενού
Σκηνή από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς»
Σκηνή από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» | (Glomex / Mega)
  • Α-
  • Α+

Η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» επιστρέφει με δραματικές εξελίξεις. Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη (28/3) στις 21:00 η συμφιλίωση της Αριάδνης με τη Βασιλική κάνει πολύ ευτυχισμένο τον Στάθη και οι τρεις τους κανονίζουν να φάνε μαζί για να το γιορτάσουν. Η Αρετή είναι μέσα στην τρελή χαρά με το κινητό που της βρήκε η Κούλα, αφού πλέον μπορεί να καλέσει όποιον θέλει μέσα από το κελί.

Ένα έντονο ξέσπασμα του Μάνου λόγω των ουσιών που παίρνει τρομοκρατεί την Αγγελική και η Μαρίνα μένει άναυδη από τη συμπεριφορά του. Ο Παρασκευάς ρωτάει ευθέως τη Βασιλική αν της αρέσει ο Μιλτιάδης και αργότερα κάνει το ίδιο και μ’ εκείνον. Η αντίδραση και των δύο του επιβεβαιώνει αυτό που υποπτεύεται.

Η δίκη της Χάιδως συνεχίζεται και ο Μάνος καταθέτει. Στη συνέχεια, η πολιτική αγωγή παρουσιάζει έναν μάρτυρα – «έκπληξη» που έρχεται να ανατρέψει τα πράγματα. Ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος με τον Μάνο ο οποίος δεν δείχνει να θέλει να τα βρει με την Αμαλία.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Πέμπτης (28/3)

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Οι εκρήξεις θυμού του Μάνου προβληματίζουν τον Ισίδωρο και τη Μαρίνα οι οποίοι ζητούν από την Αφροδίτη να το διερευνήσει. Ο Παρασκευάς επισημαίνει στον Λυκούργο πως η Βασιλική και ο Μιλτιάδης έχουν αρχίσει να τρέφουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.
Η κακή διάθεση της Φιλιώς αναγκάζει την Αθηνά να λήξει τη σχέση της με τον Τζον. Ο Δημοσθένης πολιορκεί την Ασπασία για να γυρίσει στο σπίτι, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.
Η Αρετή ξεσπάει τα νεύρα της στον Λυκούργο, καθώς θεωρεί ότι δεν ασχολείται με την υπόθεσή της και τον απολύει από δικηγόρο της. Ο Στάθης κάνει το τραπέζι στη Βασιλική και την Αριάδνη, με σκοπό να έρθουν ακόμα πιο κοντά σαν οικογένεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA