Μενού
90s malvina, simitis, trashformers, mpampis mpatmanidis
  • Α-
  • Α+

Το podcast αυτό μας ταξιδεύει στα 1995, σε μια εποχή με σοβαρές πολιτικές αναταράξεις τόσο στο ΠΑΣΟΚ (που ετοιμάζεται για την εποχή Σημίτη), όσο και στη Νέα Δημοκρατία. Τα media «ακονίζουν τα νύχια τους» και αφήνουν σοβαρές γρατζουνιές στο προφίλ της Δήμητρας Λιάνη, οι σεισμοί προκαλούν τρόμο στη χώρα, αλλά το nightlife παραμένει απτόητο και με διάρκεια 7 μέρες τη βδομάδα!

Συμμετέχουν:

Ο Δημήτρης Κόκοτας, ως καλεσμένος σε μαγκαζίνο της εποχής (1995), αλλά και στο Σήμερα, έχοντας επανάκαμψε στην αθηναϊκή νύχτα, και εμφανιζόμενος σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Αναζητήστε το 4712.

Ο Αρείωνας Στεφανίδης, ένας εκ των τριών Trashformers, της ομάδας που αναστατώνει την Αθήνα με τα retro-futuristic parties της, μας γυρίζει πίσω στην εποχή που έκανε τα δικά του πρώτα βήματα ως clubber, στην Αθήνα των late 90s.

Ο Μπάμπης Μπατμανίδης, φωνή και συνθέτης των BBC (Babis Batmanidis Orchestra), της λαϊκοπανκ μπαντας που έχει το δικό της κοινό μυστών, και οργιάζει σε κάθε της live εμφάνιση, μας γυρίζει στη Θεσσαλονίκη των late 90s. Μετά από αυτή την «βόλτα», να δείτε τους BBC στο Σταυρό του Νότου, παίζουν στις 13 Ιανουαρίου.   

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA