Μενού
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ο υπουργός Υγείας στο βήμα της Ολομέλειας | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ένταση σημειώθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη μεταξύ υγειονομικών, που τον αποδοκίμαζαν, και του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ.

Συγκεντρωμένοι γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι στις δομές υγείας του νησιού φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας έχασε για μία στιγμή την ψυχραιμία του, αποκαλώντας τους εργαζομένους «κάφρους». «Αντί να κάνετε αυτά τα καφριλίκια, αν θέλει ένας από εσάς να έρθει να μιλήσει, πολύ ευχαρίστως. Σήμερα έχετε έρθει εδώ για να διαμαρτυρηθείτε σαν τους κάφρους, σε τι πράγμα; Στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΒΑ».

Η γιατρός Ζωή Κανναβάτου πήρε τον λόγο μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη, απαντώντας σχετικά: «Κάφροι δεν είμαστε κ. Υπουργέ. Είμαστε αυτοί που εάν ζητήσουν να κάνουν μία μαστογραφία, θα την κάνουν τον Νοέμβριο. Ξέρετε γιατί κ. Υπουργέ; Γιατί ενώ υπήρχε μία ακτινολόγος στο ΙΚΑ, σήμερα δεν υπάρχει».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στο τέλος της ομιλίας του, είπε: «Ξαναλέω λοιπόν, αντί να φωνάζετε όλη μέρα, κάντε και καμία δουλειά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA