Μενού
pyx lax.jpg
Mega Tv
  • Α-
  • Α+

Στο «Σπίτι με το MEGA» θα εμφανιστούν απόψε στις 22:00 οι Πυξ Λαξ. Η κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βρέθηκε στα παρασκήνια του μουσικού show και μίλησε με τον Μπάμπη Στόκα και τον Φίλιππο Πλιάτσικα.

«Το «Σπίτι με το MEGA» προσφέρει στο ελληνικό τραγούδι, κάνει παρέα στον κόσμο, ακούγοντας τα τραγούδια αυτά και είμαστε χαρούμενοι», είπε ο Μπάμπης Στόκας.

Στη συνέχεια, ο ίδιος σχολίασε για τη Ρούλα Κορομηλά: «Την ξέρω από τότε που ξεκίνησε, οι Πυξ Λαξ είχαν πάει καλεσμένοι στον «Πρωινό Καφέ». Η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει αλλάξει καθόλου».

Πυξ Λαξ: Συνεργασία με Χατζηγιάννη

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς θα είναι η συνεργασία των Πυξ Λαξ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, σύμφωνα με τον Μπάμπη Στόκα, ο οποίος αποκάλυψε ότι ένα από τα τραγούδια που θα ξεχωρίσουν απόψε είναι το «Πούλα με».

«Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια και με τα τραγούδια μας και με εμάς τους ίδιους», είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Επίσης, αναφέρθηκε στο μεγάλο κενό που άφησε πίσω ο αείμνηστος Μάνου Ξυδούς. «Ο Μάνους Ξυδούς λείπει. Οι άνθρωποι φεύγουν, αλλά δεν χάνονται», είπε χαρακτηριστικά ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA