Μενού
Mufasa
Τρέιλερ ταινίας για τον βασιλιά των Λιονταριών | YouTube - @Walt Disney Studios
  • Α-
  • Α+

Το prequel του «Βασιλιά των Λιονταριών», της δημοφιλής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney, κυκλοφόρησε και το «Mufasa: The Lion King» θα προβληθεί στους κινηματογράφους ανά τον κόσμο στις 20 Δεκεμβρίου 2024.

Πρόκειται για «live–action» ταινία και στην ουσία σχετίζεται με τη «ζωή» του Mufasa, του πατέρα του Σίμπα, από τα πρώτα του βήματα έως τη στιγμή που γίνεται ο επόμενος «Βασιλιάς των Λιονταριών».

Το τρέιλερ ξεκινά με μια νέα εκδοχή του «κύκλου της ζωής» και ακούγεται ο κύριος αφηγητής να διηγείται την ιστορία του Mufasa, ενός «λιονταριού που θα άλλαζε τις ζωές μας για πάντα».

Σε ό,τι αφορά στην πλοκή της ιστορίας, ο Mufasa παρουσιάζεται ως ένα λιοντάρι που «γεννήθηκε χωρίς μια σταγόνα ευγένειας στο αίμα του», αλλά έφτασε στο μεγαλείο παρά την καταγωγή του.

Η επίσημη περιγραφή της ταινίας αποκαλύπτει ότι όλη η ιστορία του Mufasa θα ειπωθεί στην Kiara, την κόρη του Simba και της Nala

«Η ιστορία παρουσιάζει το λιοντάρι ως ένα ορφανό μικρό, χαμένο και μόνο του, μέχρι που συναντά ένα συμπαθητικό λιοντάρι ονόματι Τάκα – τον κληρονόμο μιας βασιλικής γενιάς. Η τυχαία συνάντηση θα ξεκινήσει, παράλληλα, και ένα μεγάλο ταξίδι αρκετών διαφορετικών χαρακτήρων που αναζητούν το πεπρωμένο τους - οι δεσμοί τους θα δοκιμαστούν καθώς θα συνεργαστούν για να αποφύγουν έναν απειλητικό και θανατηφόρο εχθρό» γίνεται λόγος στην περιγραφή της ταινίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA