Μενού
gymnasthrio-gunaika
Κοπέλα στο γυμναστήριο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Οι... καλοί τρόποι ακόμη και την ώρα που γυμναζόμαστε, είναι επιβεβλημένοι για να γίνεται αυτό με ασφάλεια για όλους τους ασκούμενους. Στο γυμναστήριο υπάρχουν κάποιοι άτυποι κανόνες που θα πρέπει να ακολουθούν όλοι όσοι χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό, δείχνοντας έτσι σεβασμό τόσο στους γύρω του όσο και στον ίδιο τον χώρο.

Οι υπεύθυνοι γυμναστηρίου στη Θεσσαλονίκη επιχείρησαν να ξεχωρίσουν τους πέντε βασικούς κανόνες που θα πρέπει να είναι... απαράβατοι, και ετοίμασαν ένα βίντεο ώστε να τους κάνουν όσο το δυνατόν πιο κατανοητούς.

Αυτός ο πεντάλογος βοηθά τόσο στο να αποφεύγονται οι τραυματισμοί, όσο και στο να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ξεχωρίζουν και τονίζουν πως:

  1. Πάντα βάζουμε κλιπς στα βάρη
  2. Επιστρέφουμε τα βάρη στη θέση τους
  3. Χρησιμοποιούμε πάντα πετσέτα στα μηχανήματα
  4. Αλλάζουμε παπούτσια όταν μπαίνουμε στον χώρο με όργανα
  5. Κλειδώνουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα στα αποδυτήρια
@mododivita

Εσείς τους τηρείται αυτούς τους κανόνες;🤔😋 #gymrules #gym #rules #fitness #fitnesstiktok #gymhumor #thessaloniki #fy #foryou #bodybuilding #funny

♬ Paris - Else

Στα σχόλια βέβαια στο βίντεο, υπάρχουν αρκετοί που διαφωνούν με κάποιους εξ αυτών, όπως για παράδειγμα στην αλλαγή παπουτσιών,. ενώ αναφέρουν και κάποια ακόμα περιστατικά που είναι ενοχλητικά και σίγουρα έχει αντιμετωπίσει όποιος πηγαίνει στο γυμναστήριο.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA