Μενού
tigris
Ο Λουκάς Κωστούλας, «τίγρης» στο TikTok | @Λουκάς Κωτσούλας Tiger's
  • Α-
  • Α+

Θραύση στο TikTok κάνει ο ψήστης ταβέρνας από το χωριό Πολύδροσο στον Παρνασσό. Ο «τίγρης», Λουκάς Κωστούλας ανεβάζει βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα με τα... κατορθώματά του και έχει προκαλέσει παροξυσμό. 

Το Πολύδροσο βρίσκεται σε υψόμετρο 380 μέτρων, κοντά στους Δελφούς, την Αγοριανή αλλά και την Αράχωβα. Στην καταπράσινη πλατεία του χωριού βρίσκεται η ταβέρνα «Κωτσούλας ο Κυνηγός», στην οποία ψήνει ο «τίγρης». 

@.tigers47

αποκριες καλας food μπραλιωτκια προβατινα guesthousewaterfall ξενωνας loukaskotsoulas photography hotelroom polydrosos χωριο nature turismo fyp fypシ youtube travelgram κοντοσουβλια @guest house waterfall @Guest house waterfall 1 @ypoxthonios @Hellenicenergy1 @kogiasxristos @Eyaggelia Kalamida ant1 skai mega @ΣΚΑΪ TV @Mega TV

♬ πρωτότυπος ήχος - Λουκάς Κωτσούλας Tiger's..

Με πάνω από 30.000 ακολούθους, κοντά στις 700.000 likes και εκατομμύρια προβολές, ο Λουκάς Κωτσούλας έχει γίνει... φίρμα, καθώς πλέον οργανώνει live με τους ακολούθους του, ενώ προσπαθεί να επεκταθεί και στο YouTube.

Ο «τίγρης» έχει γίνει viral για τον ιδιαίτερο τρόπο που μιλάει, για τα «μπραλούτκα», για το «ρούφεν κάργα», τα παϊδάκια και τα κρέατα που είναι «θεσπέσιαλ» και φυσικά το αλάτι Κάλας που είναι το χαρακτηριστικό του. Ένας τεράστιος κουβάς με αλάτι και το πόσο ρίχνει στα κρέατα που ψήνει, τον έχουν κάνει επίσης φίρμα. 

@.tigers47

τσιπούρες γαριδαρες φαγκριαloukaskotsoulas guesthousewaterfall hotelroom youtube fypシ fyp polydrosos breacfast food waterfall turismo agoriani photography travelgram μπραλιωτκια @Hellenicenergy1 @Guest house waterfall 1 @guest house waterfall @ξενώνας_κωτσουλας

♬ πρωτότυπος ήχος - Λουκάς Κωτσούλας Tiger's..

Ωστόσο, το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του είναι το τραγούδι που λέει και έχει «κολλήσει» σε όλους όσοι το έχουν ακούσει. «Θα ρίξω Κάλας στο σκυλάκι σου, για να μπαινοβγαίνω στο σπιτάκι σου», λέει ο... καλλιτέχνης, παραφράζοντας ένα ηπειρώτικο τραγούδι του Αλέκου Κιτσάκη.

Πολλοί μάλιστα έχουν κάνει βίντεο με αυτό το τραγούδι, δείχνοντας πως δεν βγαίνει με τίποτα από το μυαλό τους όσο κι αν προσπαθούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA