Μενού
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης | ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Από το περασμένο καλοκαίρι που ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε την εμφάνιση του στα... κοινά, πάντα οι δηλώσεις του παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Έστω κι αν ακόμη στερούνται πολιτικού υπόβαθρου, δεδομένης και της πολιτικής του απειρίας. Έστω κι αν συνήθως είναι... τροφή όχι για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών, αλλά για τα πάνελ των «πρωινάδικων». 

Μια τέτοια ενδιαφέρουσα δήλωση έκανε και πριν μερικά 24ωρα από τα Χανιά, κατά την περιοδεία του στην Κρήτη. «Το Μαξίμου παίρνει τηλέφωνο τα κανάλια για να μην μας παίζουν» ήταν η ατάκα του προέδρου και σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη όταν την κάνει όχι κάποιος τυχαίος, αλλά ο ηγέτης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 

Τα... παράπονα του εκάστοτε κόμματος με τα media δεν είναι νέο φρούτο. Δεν το έφερε ο Κασσελάκης από το Αμέρικα. Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια. Ανάλογα με το «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο», υπάρχουν παράπονα για την ενημέρωση, υπάρχουν... γκρίνιες για τον χώρο και χρόνο προβολής θέσεων άλλων κομμάτων και πάει λέγοντας. 

Δεν μπαίνουν όλα τα παράπονα στο ίδιο καζάνι. Άλλες φορές αυτές οι «φωνές» είναι δικαιολογημένες κι άλλες «αδικαιολόγητες». Πάμε να δούμε και τι ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Παραμονή της στρατιωτικής του θητείας ο πρόεδρος Κασσελάκης ήταν φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ενώ λίγα 24ωρα αφού πήρε στα χέρια του το χαρτί απολύσεως ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. 

Με λίγα λόγια στα δύο μεγαλύτερα ενημερωτικά δίκτυα της χώρας και σε prime time. Ειδικά, η παρουσία του στον ΣΚΑΪ, που... σήκωσε και κουβέντα δεν πέρασε απαρατήρητη. Όταν πρόκειται για ένα κανάλι που δείχνει φιλικό προς την Κυβέρνηση. 

Η στρατιωτική του θητεία... έπαιζε σε πανελλήνια μετάδοση. Μέσα σε όλα αυτά βάλτε και τη σχεδόν καθημερινή παρουσία σε πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Θα έλεγε κανείς ότι πήρε... στήλη στην εκπομπή με την οικειότητα που αντιμετωπίζεται. 

Στην εποχή που το life style κυριαρχεί, στην εποχή που υπάρχει κόσμος που ψηφίζει επειδή θα έχει δει ένα ωραίο video στο Τik Tok και το Instagram, o «Κασέλ» ξέρει καλά να παίζει αυτό το παιχνίδι κι αν πιστέψουμε τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις τού βγαίνει σε καλό. 

Δικαίωμα του φυσικά είναι να χαράξει τη δεδομένη στρατηγική και να ποντάρει πάνω σε αυτή, αφού έτσι κι αλλιώς υπάρχει ένα μεγάλο απολιτίκ κομμάτι της κοινωνίας. Σε καμία περίπτωση όμως από όλα τα παραπάνω δεν προκύπτει ότι ο ίδιος ή το κόμμα του είναι... κομμένο από τα κανάλια ή τα media γενικότερα. 

Εκτός αν περίμενε να παίζει και στο... Nickelodeon.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA