Μενού
bartzokas
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας. | KLODIAN LATO / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει κρύψει ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού και μάλιστα όταν του δίνεται η ευκαιρία παρακολουθεί στο γήπεδο τους αγώνες τους ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο πολυνίκης προπονητής της ομάδας μπάσκετ των ερυθρόλευκων δεν θα μπορούσε να λείπει από το ιστορικό «ραντεβού» της 29ης Μαΐου στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρακολούθησε από την εξέδρα τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ομάδας.

Σήμερα, λίγες ημέρες μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε στο Instagram ένα εκπληκτικό βίντεο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στις εξέδρες λίγα δευτερόλεπτα πριν, αλλά και μετά το χρυσό, όπως αποδείχθηκε, γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην παράταση.

Μπαρτζώκας: Έκρηξη χαράς στο γκολ

Ο κόουτς των Πειραιωτών έζησε με αγωνία την αναμέτρηση και πανηγύρισε με την ψυχή του το ιστορικό γκολ του Μαροκινού.

Μαζί με τον ερυθρόλευκο προπονητή, από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ήταν στις εξέδρες οι Κώστας Παπανικολάου, Χρήστος Μπαφές και Νίκος Λεπενιώτης, που έγιναν έναν με τον κόσμο της ομάδας, όπως τονίζει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ στην ανάρτησή της.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA