Μενού
Ιταλία
Η ομάδα της Ιταλίας πανηγυρίζει γκολ | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Με το Ελβετία – Ιταλία ξεκινάει η φάση των «16» για το Euro 2024, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται σήμερα (29/6), στις 19:00 το απόγευμα, με την ΕΡΤ1 HD να προβάλλει την κρίσιμη αναμέτρηση

LIVE μετάδοση αναμένεται να υπάρξει και από το gazzetta.gr, την ώρα που η Ελβετία θα προσπαθήσει να «εκθρονίσει» την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία, στην πρώτη κρίσιμη αναμέτρηση για το Euro 2024.

Οι ομάδες ενδέχεται να μην είχαν συναντηθεί ποτέ στη φάση των νοκ-άουτ του Euro 2024, αλλά η Ελβετία δεν κατάφερε να κρατήσει το -υπέρ της- σκορ απέναντι στη Γερμανία.

Οι Ατζούρι φλέρταραν με την τρίτη θέση στον όμιλο, όμως το γκολ του Ζακάνι στην τελευταία φάση του αγώνα έσωσε την παρτίδα απέναντι στην Κροατία (1-1) και έστειλε την ομάδα του Σπαλέτι ως δεύτερη πάνω στους εντυπωσιακούς Ελβετούς. «Ανυπομονούμε για τον επόμενο γύρο και τους επόμενους αντιπάλους μας. Ελπίζω όλοι να έχουν λίγο περισσότερο σεβασμό στην Ελβετία τώρα» ήταν τα... προειδοποιητικά λόγια του Γκρανίτ Τσάκα πριν από τον αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων.

Σε επίπεδο απουσιών η Ελβετία δεν έχει στη διάθεσή της τον Βίντμερ τη φάση των «16», τη στιγμή που για την Ιταλία θα απουσιάσει ο Ρικάρντο Καλαφιόρι που συμπλήρωσε κάρτες στο τελευταίο ματς των ομίλων απέναντι στην Κροατία.

Ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA