Μενού
Η Γερμανία στο Euro 2024
Η Γερμανία στο Euro 2024 | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η οικοδέσποινα του φετινού Euro 2024, Γερμανία, αντιμετωπίζει σήμερα τη Δανία στη φάση των «16» της διοργάνωσης, με την αναμέτρηση να ξεκινάει στις 22:00 το βράδυ και το κανάλι προβολής να είναι η ΕΡΤ1 HD.

LIVE μετάδοση θα υπάρξει και από το gazzetta.gr, με την πάνοπλη Γερμανία να είναι το φαβορί του ματς, και τη φιλοξενούμενη Δανία να κυνηγάει την υπέρβαση θέλοντας να ρίξει στο καναβάτσο το «μεγαθήριο».

Οι δύο ομάδες, για να φτάσουν στα νοκ άουτ, «καρδιοχτύπησαν» με τη Γερμανία να περνάει πρώτη από τους ομίλους, την ώρα που η Δανία με τη «συνταγή» της ισοπαλίας κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση απέναντι στη Σλοβενία και στη Σερβία.

Από τη δική της πλευρά η Γερμανία παρουσίασε μια μικρή κάθοδο στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι. Από τις άνετες επικρατήσεις κόντρα σε Ουγγαρία και Σκωτία, τα Πάντσερ τα βρήκαν σκούρα στο τελευταίο και πιο απαιτητικό ματς απέναντι στην Ελβετία, κόντρα στην οποία διέσωσαν βαθμό και πρωτιά στις καθυστερήσεις. Με τους Μουσιάλα και Βιρτζ ωστόσο σε μεγάλα κέφια, το σύνολο του Νάγκελσμαν δείχνει έτοιμο για τα επόμενα τεστ των νοκ-άουτ.

Σε πρώτη φάση πάντως θα πρέπει να αντεπεξέλθει χωρίς τον Τζόναθαν Τα που συμπλήρωσε κάρτες στην οπισθοφυλακή, αν και στη Γερμανία μπορούν να χαμογελούν με την υπόθεση του Αντόνιο Ρούντιγκερ ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον μηρό και αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA