Μενού
Άρης μπάσκετ
Γιάννης Καστρίτης και Βασίλης Τολιόπουλος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη αποδεικνύεται ιδιαίτερα... κινητική στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού καθώς ήδη έχει «κλείσει» ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ της, γεμίζοντας, παράλληλα, αισιοδοξία τους φίλους της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με τον Γιάννη Καστρίτη να παραμένει στον πάγκο, τον Βασίλη Τολιόπουλο να ανανεώνει και να κρατά την μπαγκέτα πάνω στο παρκέ, ο «Αυτοκράτορας» έχει προχωρήσει σε μία σειρά από κινήσεις που ενισχύουν -τουλάχιστον στα χαρτιά- το ρόστερ του.

Για παράδειγμα, ο ελληνικός κορμός της ομάδας έχει ενισχυθεί με προσθήκες όπως ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο Γιώργος Γκιουζέλης και ο Μάνος Χατζηδάκης, ενώ έχουν αποκτηθεί ξένοι που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως ο Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους.

 

Οι φίλοι του Άρη όμως έχουν βρει μια νέα... ασχολία στις ανακοινώσεις της ομάδας τους. Προφανώς με χιουμοριστική διάθεση. Κάθε ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» συνοδεύεται στα social media από ένα (εξαιρετικό) σκίτσο του παίκτη που έχει αποκτηθεί, φορώντας τη φανέλα του Άρη. Όλα τα σκίτσα όμως έχουν ένα χαρακτηριστικό, κατά τους φίλους της ομάδας. Δεν έχουν μάτια! Και αυτό έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, είτε θετικά είτε αρνητικά...

αρισ-σχολια

 

αρισ-σχολια

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA