Μενού
Η Εθνική Ομάδα της Ισπανίας
Η Εθνική Ομάδα της Ισπανίας στο Euro | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Με το Ισπανία – Γεωργία πέφτει σήμερα (30/6) η αυλαία στη δεύτερη ημέρα της φάσης των «16» για το Euro2024, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στις 22:00 το βράδυ και την ΕΡΤ1 HD να δείχνει το ματς.

LIVE μετάδοση θα υπάρξει και από το gazzetta.gr, με την αναμέτρηση να έχει μεν φαβορί, την Ισπανία, ωστόσο μετά την έκπληξη που έκανε χθες η Ελβετία απέναντι στην Ιταλία (σ.σ. την κέρδισε με 2-0), τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

H Ισπανία είναι από τις ομάδες που εντυπωσίασαν στη φάση των Ομίλων και η μοναδική που προκρίθηκε ως «απόλυτη». Η Φούρια Ρόχα υπέταξε κατά σειρά Κροατία, Ιταλία και Αλβανία για να προκριθεί στα «νοκ άουτ» για πέμπτο διαδοχικό EURO. Μοναδικός αμφίβολος για την ομάδα του Λουίς Ντε Λα Φουέντε είναι ο Χεσούς Νάβας.

Από την πλευρά της η Γεωργία έχει ήδη γράψει ιστορία και μάλιστα δις. Η παρθενική της πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση στον αγώνα των Play Off με την Ελλάδα ήταν από μόνη της μια τεράστια επιτυχία, η οποία «εκτοξεύτηκε» με την πρόκριση στους «16» και μάλιστα με νίκη κόντρα σε μια ομάδα όπως είναι η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

O Ομοσπονδιακός τεχνικός των Γεωργιανών δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Ανζόρ Μεκβαμπισβίλι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA