Μενού
pao maccabi
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Την Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται σήμερα ο Παναθηναϊκός στο Game 2 της σειράς για τα play off της φετινής EuroLeague, 48 ώρες μετά τη νίκη των Ισραηλινών στο ΟΑΚΑ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ θα καλυφθεί live από το gazzetta.gr.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Οι πράσινοι καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ της Τρίτης και θέλουν μόνο τη νίκη για να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1 και να επιστρέψουν σε τροχιά πρόκρισης στο Final 4 του Βερολίνου.

Να σημειωθεί ότι χθες (24/04) ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς ταλαιπωρείται από έντονα συμπτώματα ιγμορίτιδας. Επίσης, ο Ισπανός φόργουορντ αποκόμισε μυϊκό σπασμό στην αριστερή γάμπα κατά τη διάρκεια της πρώτης αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Γουέιντ Μπάλντουιν. Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι έχει υποστεί μερική ρήξη στον δικέφαλο μηριαίο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA