Μενού
Ο Φράνιο Βλάντιτς
Απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών ο Φράνιο Βλάντιτς | Facebook - @ΠΑΕ_ΑΕΚ
  • Α-
  • Α+

Πέθανε σήμερα (18/6) σε ηλικία 74 ετών ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής, Φράνιο Βλάντιτς, ο οποίος κατά τη διάρκεια της πολυετούς ποδοσφαιρικής του πορείας, υπήρξε παίκτης της ΑΕΚ.

Την είδηση για τον θάνατο του Φράνιο Βλάντιτς μετέδωσε για πρώτη φορά η ΠΑΕ ΑΕΚ με σχετική της ανακοίνωση, με την οποία συλλυπήθηκε την οικογένειά του για την απώλειά τους.

Ο Φράνιο Βλάντιτς είχε παίξει στην ΑΕΚ τη διετία 1979-81 με 62 συμμετοχές και 13 γκολ, αγωνιζόταν στη μεσαία γραμμή και είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας τους στη Βοσνία.

Φράνιο Βλάντιτς: Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο Βόσνιος πρώην ποδοσφαιριστής Φράνιο Βλάντιτς, ο οποίος είχε παίξει στην ΑΕΚ τη διετία 1979-81 (62 συμμετοχές - 13 γκολ). Αγωνιζόταν στη μεσαία γραμμή και είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην πατρίδα του με τη Βελέζ Μόσταρ, ενώ είχε και 23 συμμετοχές με την Εθνική της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA