Μενού
pao bc
Αποθεωτική υποδοχή στους πρωταθλητές Ευρώπης. | ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Παροξυσμός, συγκίνηση και ενθουσιασμός επικρατεί τα τελευταία λεπτά στο ΟΑΚΑ, όπου κατέφθασαν οι πρωταθλητές Ευρώπης και πανηγυρίζουν μαζί με χιλιάδες φίλους της ομάδας την κατάκτηση της Euroleague.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε από το Βερολίνο το μεσημέρι στην Αθήνα και χιλιάδες φίλαθλοι του «τριφυλλιού» συγκεντρώθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να υποδεχθούν τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης.

Χαμός και στο ΟΑΚΑ

Παίκτες, προπονητικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού στον διεθνή αερολιμένα της πρωτεύουσας, ωστόσο το πράσινο γλέντι συνεχίζεται.

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν την αποστολή υπό τους ήχους του γνωστού τραγουδιού των Queen, We are the champions και φυσικά τον ύμνο της ομάδας.

Οι οπαδοί τραγουδούσαν ασταμάτητα συνθήματα, ενώ στους πανηγυρισμούς συμμετείχαν δεόντως ο κόουτς Εργκίν Αταμάν και ο Κώστας Σλούκας.

pao

Να σημειωθεί ότι λίγο μετά τις 14:15 προσγειώθηκε το αεροσκάφος που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού από το Βερολίνο.

Η αποστολή εξήλθε από την Πύλη 7 του αεροδρομίου και επιβιβάστηκε σε ένα καταπράσινο ανοιχτό λεωφορείο, το οποίο έφερε την επιγραφή King is Back.

Στο λεωφορείο υπάρχει το έμβλημα του Παναθηναϊκού και το έβδομο αστέρι, που κατακτήθηκε το βράδυ της Κυριακής στον ιστορικό τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν το λεωφορείο αναχώρησε με προορισμό το ΟΑΚΑ, οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» επευφήμησαν τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ αποθέωσαν τον Κώστα Σλούκα, τραγουδώντας ρυθμικά το όνομά του.

Η αποθέωση των οπαδών στον Επτάστερο
Η αποθέωση των οπαδών στον Επτάστερο | Eurokinissi

Το λεωφορείο άρχισε την πορεία του για το πάρκινγκ 5 του ΟΑΚΑ, προκειμένου η «πράσινη» αποστολή να γιορτάσει τη νέα ευρωπαϊκή επιτυχία της ομάδας.

pao

Να σημειωθεί ότι χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκε και στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ενώ αρκετοί φίλοι της ομάδας ακολούθησαν το λεωφορείο στη διαδρομή του προς το ΟΑΚΑ.

pao

Δείτε φωτογραφίες από το ΟΑΚΑ

 

pao
pao
pao
pao

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA