Μενού
Γήπεδο Νάπολι
Το γήπεδο της Νάπολι στη νότια Ιταλία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένα θρίλερ σε εξέλιξη βρίσκεται στην Ιταλία, όπου σύμφωνα με τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης, η σορός ενός 42χρονου βρέθηκε στο πάρκινγκ του γηπέδου της Νάπολι «Ντιέγκο Μαραντόνα», λίγες ώρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Μίλαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σορός βρέθηκε κάτω από την εξέδρα των φιλοξενούμεων και, όπως προκύπτει, φέρεται να είχε ατύχημα στην προσπάθειά του να δει τον αγώνα Νάπολι - Μίλαν για τη Serie A.

Ειδικότερα, βάσει αστυνομικής έρευνας και κατάθεσης φίλου του που βρέθηκαν μαζί έξω από τους χώρους του γηπέδου, ο 42χρονος, που δεν είχε ποινικό μητρώο, επιχείρησε να σκαρφαλώσει και να μπει στο στάδιο, καθώς δεν είχε εισιτήριο, ωστόσο έπεσε από ύψος 20 μέτρων και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, ερευνούν και άλλα σενάρια, όπως το ενδεχόμενο να έχασε τη ζωή του σε υπόγεια διάβαση κοντά στο γήπεδο της Νάπολι και να μεταφέρθηκε η σορός του στο πάρκινγκ.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA