Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, μετά την αποχώρησή τους από το Παλάτι, έχουν επιλέξει να ζουν σε μια έπαυλη στην Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα, μια περιοχή που κατοικούν πολλοί διάσημοι.

Ο Χάρι και η Μέγκαν «ζουν ήσυχα στο σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα από τις αρχές Ιουλίου. Δεν είναι φιλοξενούμενοι της Όπρα (Γουίνφρεϊ) ή κάποιου άλλου, αγόρασαν την κατοικία. Εδώ θέλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους μετά την έξοδο από το Ηνωμένο Βασίλειο» αναφέρει το δημοσίευμα. «Εδώ σκοπεύουν να είναι ευτυχισμένοι, να κάνουν καλούς φίλους και να μεγαλώσουν τον γιο τους Άρτσι, δίνοντάς του την ευκαιρία να παίξει με άλλα παιδιά της ηλικίας του» σημείωσε πηγή κοντά στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μάρκλ στο Page Six τον Αύγουστο του 2020. 

Το κόστος της έπαυλης ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια, δεκαέξι μπάνια, ροδόκηπους, γήπεδο του τένις, γήπεδο μπάσκετ και ότι άλλο χρειάζεται ένα ζεύγος που ανήκε μέχρι πρότινος στην βασιλική οικογένεια. 

https://www.dailymotion.com/embed/video/x7ztmmu?autoplay=1

 Διαβάστε ακόμα 

«Η οικογένεια είναι λυπημένη»: Η πρώτη αντίδραση του Μπάκιγχαμ στη συνέντευξη Μέγκαν-Χάρι

Άρτσι: Γιατί ο γιος του Χάρι και της Μέγκαν δεν είναι πρίγκιπας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA