Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν με όσα αποκαλύπτει στο καινούριο της βιβλίο με τίτλο «The Beauty of Living Twice» («Η Ομορφιά του να Ζεις Δύο Φορές»). Η 63χρονη ηθοποιός υποστηρίζει ότι μαζί με την αδερφή της Κέλι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον παππού τους όταν ήταν παιδιά και μάλιστα ότι η γιαγιά τους ήταν αυτή που τους κλείδωσε όλους μαζί στο ίδιο δωμάτιο.

Ο παππούς της πέθανε όταν η Σάρον Στόουν ήταν 14 ετών και όπως λέει «τον τσέκαρε μέσα στο φέρετρο για να βεβαιωθεί ότι πέθανε». «Τον κούνησα λίγο και ένιωσα μια τεράστια ικανοποίηση που επιτέλους ήταν νεκρός. Κοίταξα την Κέλι και αμέσως κατάλαβε. Ήταν 11 χρονών τότε και είχε τελειώσει».

Η επίμαχη σκηνή στο «Βασικό Ένστικτο»

Η Σάρον Στόουν μιλάει και για τη διάσημη σκηνή στην ταινία «Βασικό Ένστικτο», υποστηρίζοντας ότι οι παραγωγοί της είπαν δεν θα φαίνεται αν φορά εσώρουχο.

Ειδικότερα, σε άλλο σημείο του βιβλίου της, η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι οι παραγωγοί της ταινίας της είπαν να μην ανησυχεί για την περίφημη σκηνή της ανάκρισης καθώς κανείς δεν θα μπορούσε να δει αν φορά εσώρουχο ή όχι εξαιτίας του φωτισμού.

«”Δεν μπορούμε να δούμε τίποτα – απλά θέλουμε να βγάλεις το εσώρουχό σου γιατί το λευκό αντανακλά το φως και έτσι ξέρουμε ότι το φοράς” μου είπαν. Ναι αλλά εγώ είμαι αυτή που έχει κόλπο οπότε μη μου λέτε μ@λακίες» γράφει η ηθοποιός.

Το εγκεφαλικό που άλλαξε τη ζωή της

Η Σάρον Στόουν έπαθε εγκεφαλικό όταν ήταν 43 ετών το οποίος όπως λέει «σχεδόν τη σκότωσε».

Η ηθοποιός περιγράφει ότι ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο είδε ένα όραμα με τρεις φίλους της που είχαν πεθάνει, το οποίο της άλλαξε τη ζωή. «Ήταν και οι τρεις νεκροί και ήθελαν να πάω μαζί τους αλλά αρνιόμουν και είχα γαντζωθεί στη ζωή» λέει η ηθοποιός που έπειτα ασπάστηκε τον Βουδισμό.

Πηγή: Daily Mail

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA