Έντονη μεταφορά από αφρικανική σκόνη πάνω από περιοχές της χώρας καταγράφεται τις τελευταίες ώρες, εν μέσω του τελευταίου κύματος κακοκαιρίας. Στην Αθήνα, έχει «κρυφτεί» μέχρι και η Ακρόπολη.
Στις εικόνες που μεταφέρει το Orange Press Agency, αποτυπώνεται το σύννεφο σκόνης πάνω από τον Εθνικό Κήπο, να έχει κρύψει τελείως μία από τις μεγαλύτερες πράσινες εκτάσεις της Αθήνας.
Σημειώνεται πως οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν σημαντική μεταφορά αφρικανικής σκόνης και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, σημαντικά θα είναι η μεταφορά στην ανατολική Ελλάδα και κυρίως στις νότιες και κεντρικές περιοχές της (Πελοπόννησο, Κρήτη, ανατολική Στερεά, Κυκλάδες και Εύβοια)
- Τίνα Μεσσαροπούλου κατά Λιάγκα με αφορμή το βίντεο με τον Τζώρτζογλου: «Ντράπηκε κι η ντροπή, παρωδία»
- Κι όμως, ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ο νεότερος Πρωθυπουργός της Ελλάδας
- Ανασχηματισμός: Τι σηματοδοτούν τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση - Ο πρωτογενής τομέας και οι αλλαγές στη ΝΔ
- Aυξάνεται κι άλλο η τιμή στο σουβλάκι: Αναμένεται να ξεπεράσει τα 4,5 ευρώ στην Αθήνα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.