Μενού
Φυλακές Κορυδαλλού
Το εσωτερικό των φυλακών Κορυδαλλού | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Άγρια συμπλοκή στη Δ' Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, με τις πρώτες πληροφορίες από τη Διοίκηση του Σωφρονιστικού Καταστήματος να κάνουν λόγο για έναν νεκρό.

Οι ίδιες αναφορές που προκύπτουν από τη Διοίκηση των Φυλακών Κορυδαλλού επισημαίνουν πως η συμπλοκή ξεκίνησε μεταξύ δύο ατόμων στη Δ' Πτέρυγα, με έναν άνδρα να έχει χάσει τη ζωή του και έναν άλλον να είναι τραυματισμένος, χωρίς να έχει προσδιοριστεί η κατάσταση της υγείας του.

Οι δύο κρατούνταν στις φυλακές Κορυδαλλού αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και η συμπλοκή μεταξύ τους ξεκίνησε, όταν ένας εξ' αυτών έβγαλε αυτοσχέδιο μαχαίρι και άρχισε να χτυπάει τον άλλον.

Η κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι ιδιαίτερα τεταμένη με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να φοβούνται το σενάριο μίας γενικευμένης σύρραξης.

Γι' αυτόν τον λόγο τα τελευταία λεπτά εξετάζεται το σενάριο επέμβασης της Αστυνομίας στο Σωφρονιστικό Κατάστημα και πιο συγκεκριμένα, των δυνάμεων των ΜΑΤ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA