Αναβολή για τις 23 Απριλίου 2026 πήρε η δίκη του Χρήστου Μαυρίκη για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στον αέρα έξω από το σπίτι του στα Σπάτα.
Η απουσία του βασικού μάρτυρα της υπόθεσης, δηλαδή του άντρα με τον οποίο ο Χρήστος Μαυρίκης είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση πριν από το περιστατικό οδήγησε στην αναβολή της υπόθεσης.
Διαβάστε ακόμα: Χρήστο Μαυρίκη, πάλι εσύ; Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στο ταμπούρωμα των Σπάτων
Ο κατηγορούμενος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης θα παρaμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση (βραχιολάκι), στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί για την εμπλοκή του σε ξεχωριστή υπόθεση που αφορά δωροδοκία δικαστικού λειτουργού.
Μετά την αναβολή της δίκης του αναχώρησε χαμογελαστός για το σπίτι του στα Σπάτα.
Δείτε το βίντεο του Orange Press Agency:
- Τίνα Μεσσαροπούλου κατά Λιάγκα με αφορμή το βίντεο με τον Τζώρτζογλου: «Ντράπηκε κι η ντροπή, παρωδία»
- Ανασχηματισμός: Τι σηματοδοτούν τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση - Ο πρωτογενής τομέας και οι αλλαγές στη ΝΔ
- Aυξάνεται κι άλλο η τιμή στο σουβλάκι: Αναμένεται να ξεπεράσει τα 4,5 ευρώ στην Αθήνα
- Ο καιρός στην Αθήνα: Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία τη Μεγάλη Εβδομάδα - Η εκτίμηση για βροχές
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.