Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, οι θερμαινόμενοι χώροι του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά και το Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, λειτουργούν σε 24ωρη βάση, από Δευτέρα 12-01-2026 μέχρι νεοτέρας, προσφέροντας φαγητό και ζεστά ροφήματα, για την προστασία των πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Ε.Μ.Υ.
Κανένας άστεγος εκτεθειμένος στο κρύο. Στους χώρους επίσης δίνεται η ευκαιρία να κάνουν ζεστό μπάνιο και να πάρουν καθαρά ρούχα.
Ενημερώστε τους άστεγους της περιοχής σας και στείλτε τους στις σύγχρονες δομές του Ομίλου UNESCO Πειραιά και Νήσων στον Πειραιά, Μυκάλης 51 και Κοτυώρων 35 στη Νίκαια.
- Μηνύματα Τσίπρα προς πάσα κατεύθυνση: Τα πρόσωπα που καλεί και η παρουσία στις επόμενες εκλογές
- Κρας τεστ για την κυβέρνηση ο ΟΠΕΚΕΠΕ: Πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός - O προβληματισμός Μητσοτάκη
- Γιάννης Μπρούζος: Πέθανε σε ηλικία 41 ετών ο συγγραφέας του βιβλίου «24 γράμματα στον γιο μου»
- Ο φονικότερος σεισμός στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας – «Ο μεγάλος χαλασμός» της Χίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.