Μενού
Αστυνομία
Κράνος αστυνομίας | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Σε μία σοβαρή καταγγελία, συνοδευόμενη με το αντίστοιχο βιντεοληπτικό υλικό, προχώρησε ένα ζευγάρι στη Σαλαμίνα το οποίο ισχυρίστηκε πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας.

Το καταγγελθέν περιστατικό σημειώθηκε χθες, Μ. Δευτέρα (29/4) σε επαρχιακό δρόμο της περιοχής, με το ζευγάρι στη Σαλαμίνα να κάνει λόγο πως όλα έγιναν όταν το όχημά τους διασταυρώθηκε με το αυτοκίνητο του αστυνομικού, και τους επιτέθηκε λεκτικά.

«Ήταν ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα, και πήγε να κόψει ταχύτητα ο σύζυγος. Ο κύριος φαίνεται πως βιαζόταν πολύ, σταμάτησε το αμάξι, κατεβαίνει, σπάει με το πόδι του το αριστερό φανάρι, μπαίνει στο αμάξι να φύγει και κατεβήκαμε εμείς με το σύζυγό μου από το δικό μας όχημα» είπε η καταγγέλλουσα για το συμβάν με τον 27χρονο αστυνομικό.

Σαλαμίνα: Τι καταγγέλλει το ζευγάρι

Το ζευγάρι φώναξε στον αστυνομικό να σταματήσει και τότε, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, έγιναν τα εξής: «Σταμάτησε ένα στενό πιο κάτω, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, πήγαμε με τον σύζυγο να ζητήσουμε τον λόγο, και πλησιάζοντας ο κύριος άρπαξε τον σύζυγό μου, τον πέταξε κάτω, είχε βγει μία κοπέλα από το αμάξι του και του είπε να φύγουν, και χτυπάει κι εμένα ρίχνοντάς με στο έδαφος».

Ο 27χρονος αστυνομικός στη Σαλαμίνα γρονθοκόπησε τον 66χρονο οδηγό, ενώ οι άνθρωποι από τα γύρω σπίτια φωνάζουν να σταματήσει. Στη συνέχεια, όμως, από τη μανία του άρχισε να χτυπάει τη σύζυγο του οδηγού

«Εμένα με χτύπησε στον λαιμό και έπεσα κάτω, ενώ εκείνη την ώρα περνούσε διερχόμενο μηχανάκι. Πέρασε δίπλα από το κεφάλι μου, με αποτέλεσμα να κάνει ελιγμό ο οδηγός. Ο σύζυγός μου ήταν πιο σοβαρά και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, ενώ εμένα στο αστυνομικό τμήμα για να κάνω τη σχετική καταγγελία» πρόσθεσε η 55χρονη σύζυγος στη Σαλαμίνα.

Ο 27χρονος εξαφανίστηκε από το σημείο και, μετά την καταγγελία που έκανε η 55χρονη, διαπίστωσε πως είναι αστυνομικός. Την ίδια ώρα, αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε ξαναεπιτεθεί σε ηλικιωμένο άνδρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA